2021. Január 26. | Vanda, Paula
Előző

Sienna Miller tündöklése...

Következő

Cruelty-free márka...

A nélkülözhetetlen C-vitamin

Kevés olyan összetevő létezik, amelynek olyan sokféle jótékony hatása van, mint a C-vitaminnak, nem csak a szervezetünkre, hanem a bőrünkre is. Ennyire sokoldalú vitaminnal nem találkozhatunk gyakran, éppen ezért mára már elengedhetetlen kellékévé vált a szépségiparnak. Károlyfi Edit, az AVON szépségápolási szakértője mutatja be nekünk a C-vitamin jótékony hatásait és ANEW C-vitaminos szérumot, amelyben 30 narancs kivonata található meg.

 

A C-vitamin hatása messze túlmutat a megfázás ellenszerén, hiszen kiváló antioxidáns, ezáltal bőrünk nélkülözhetetlen tápláléka. Rengeteg jótékony hatása van az immunrendszerre és a bőrünkre nézve egyaránt. A vitaminban fellelhető antioxidánsok hozzájárulnak a túltermelődő szabadgyökök semlegesítéséhez, így képesek csökkenteni a szervezetben kialakuló gyulladásokat, a megfázás tüneteit, szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, valamint lassítják a bőr öregedését is.

 

Ugyanakkor a C-vitamin hatásai az immunrendszer erősítésén kívül igen sokrétegűek. Elősegíti a bőr kollagéntermelését, amely a bőr feszességéért felelős, halványítja a pigmentfoltokat, illetve segíthet megelőzni az újabb foltok kialakulását. Képes fokozni a bőr ragyogását is, hogy az üdébb és rugalmasabb kinézetű lehessen.

 

A C-vitamint azonban szervezetünk nem képes magától előállítani, ezért nagyon fontos, hogy tudatosan pótoljuk ennek hiányát. Megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel és bőrápoló készítményekkel kellő mennyiségben tudjuk biztosítani ezt a szervezetünk és bőrünk számára.

 

Az Anew C-vitaminos szérum 30 narancsban megtalálható vitamin mennyiségét rejti magában, így nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy az arcbőrünk megkapja a megfelelő gondoskodást. A szérum mindennapos használatával napi 1 narancs tartalmának megfelelő C-vitamin mennyiséget juttathatunk a bőrünkbe. A szérum egyszerű és azonnali megoldás minden bőrtípusra és minden korosztály számára.

 

Fiatalosabb megjelenést, simaságot kölcsönöz és javítja a bőr szerkezetét. Mindemellett a kollagéntartalmának köszönhetően segít a bőröregedés megelőzésében, csökkenti a pigmentfoltokat és fokozza a bőr ragyogását. A használata egyszerű, masszírozzunk 1-2 csepp szérumot a megtisztított arcbőrünkbe minden reggel. Könnyen és gyorsan beszívódik, ezért tökéletes megoldás az arckrém használata előtt.

AVON Anew C-vitaminos szérum: 5200 Ft

 

 

Előző

Sienna Miller tündöklése...

Következő

Cruelty-free márka...

Kövess minket!