L’Interdit Eau de Parfum Intense

Légy merész és lépj be a tiltások világába, töltsön el egy új, felszabadító borzongás.

A függés borzongató érzése

A L’Interdit, melyet 1957-ben Hubert de Givenchy alkotott, a márka első merész illata volt, a 2018-ban bemutatott Eau de Parfum pedig új, felszabadító erejű borzongással töltött el. Mint a szabadság talizmánja, ez az erőteljes és emlékezetes illat a szabályok megszegésére ösztönöz minket. 2019-ben a légies és vibráló Eau de Toilette a nők büszkén viselt árnyékos oldalát emeli ki, a tiltottal való találkozást követően.

 

Az új Eau de Parfum Intense a L’Interdit borzongást új szintre emeli. Mélyebb és sötétebb, mint valaha, ez az új illat felvillanyoz és megszállottá tesz. A L’Interdit többé nem meghívás, hanem függés.

 

Egy mágnesként vonzó flakon intenzitása

Titokzatos, belülről lakkozott fekete színnel, az Eau de Parfum Intense üvege csak egy része a misztériumnak. Az ikonikus illatcsalád sziluettjének újragondolása elkábít és bűnbe visz. A flakon időtlen, érzéki és varázslatos vonalait a nyakán körbefutó Couture szalag emeli ki, melyet a márka emblematikus ezüst 4G logójával zártak le.

 

A letisztult és határozott formavilágú doboz mélyfeketébe öltözött, melynek csak egy ezüst L’Interdit felirat ad fényt. A doboz belseje tovább fokozza a kontrasztos hatást, a kifejezetten nőies skarlátvörössel és Monsieur de Givenchy szignójával.

 

Egy titokzatos és gazdag illat

Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal mesterparfümőrök alkották az Eau de Parfum Intense-t, tisztelgésként a fekete szín előtt, új titokzatos és érzéki oldalt nyújtva a L’Interdit családnak.

 

A még kábítóbb és textúrált fehér virágcsokor ujjong.  Az eredeti narancsvirág találkozik egy merészebb, intenzíven addiktív tubarózsával, mely tovább erősíti az illat elragadó oldalát. A fás alapillat füstös, underground jegyei, mint a vetiver és pacsuli keletiessé alakulnak. Érzéki jegyek bontakoznak ki az elegáns és intenzív vaníliababbal.

 

A Madagaszkárról származó vaníliából hideg préseléssel kinyert alapanyag különlegesen magas minőséget ígér. A fekete arany bőr és ámbra jegyei elkábítanak és magával ragadják az érzékeket. Mágneses erejétől vibrál az illat, miközben keveredik a pörkölt fekete szezám absolute váratlan, sós akkordjával. A mély és gazdag Eau de Parfum Intense keleties, virágos, fás illat, szofisztikált és határozottan Couture.

 

Magabiztos és magával ragadó múzsa

A határokat nem ismerő új illat mintájára az amerikai színésznő Rooney Mara is még erőteljesebb és magával ragadóbb. A divatfotós David Sims fotózta új kampányban hipnotikus vörös ajkaival és átütő tekintetével, fekete csipkéből készült Givenchy Haute Couture ruhájában kontrasztot képez a párizsi metrómegálló underground hátterével. Magabiztos és félelmet nem ismerő, tekintetében ott a kihívás. A szemében egy kis vakmerőség, mely minket is magához vonz. Hová? Ahol a fekete erőteljesen ragyog, a tiltott világban.