2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Az optimizmus esszenciája...

Következő

Üvegbe zárt napfény...

L’Interdit Eau de Parfum

A könnyed elegancia úttörőjeként, Hubert de Givenchy új látásmóddal, klasszikus stílusban, de rendkívül újító módon közelítette meg a divatot és elsőként adott szabad kezet a nőknek ruháik variálásában. Hubert de Givenhcy és múzsája Audrey Hepburn közti szoros barátság gyümölcse a kifejezetten Audrey Hepburn számára megalkotott parfüm, a L`Interdit volt a Givenchy Ház első merész illata.

 

A TILTOTT BORZONGÁS

A 2018-ban újjászületett L`Interdit  Eau de Parfum egy időtlen, klasszikus illat, a szabadság előtti tisztelgés. A Givenchy Ház új kompozíciója arra csábít, hogy legyen bátorságunk átlépni a konvenciókon, tapasztaljuk meg a szabadság és a tiltott érzések izgalmát. A szabadság kulcsa a merészség, az élet örömei a félelmeinken túl lakoznak.

 

EGY HATÁROZOTTAN UNDDERGROUND VIRÁG

A L`Intedit Eau de Parfum a nemes fehér virágok és a mély, fekete akkordok tiltott egyesüléséből életre kelt kifinomult, erőteljes elegancia. Egy ragyogó, bódító fehér virágcsokor narancsvirágból, jázminból és a tubarózsából, amit a sötét jegyek, a vetiver és a pacsuli érzéki, füstös, fás akkordjai ellenpontoznak.

 

AZ EGYSZERŰSÉG ÉS A KIFINOMULTSÁG HARMÓNIÁJA

A L`Interdit egy igazi talizmán, ami erőt ad saját magunk felfedezéséhez.

Az új illat flakonja tisztelgés az 1957-es nagy klasszikus előtt. Időtlen, mégis radikálisan modern műalkotás. Letisztult, érzékeny, mint egy törékeny nő. A külső csomagolás belseje váratlan, intenzív vörös színbe öltözött és Monsieur de Givenchy kézjegyét rejti.

 

Utánajárjunk: Az illat már kapható 35, 50 és 80 ml-es kiszerelésben a parfümériákban

 

Előző

Az optimizmus esszenciája...

Következő

Üvegbe zárt napfény...

Kövess minket!