2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette ...

Következő

Az izzó tiltások...

Givenchy – Live Irrésistible

Szabadulj meg a kötöttségektől, éld át a pillanatot, légy merész és kezdeményező - ez a Live Irrésistible nő életfilozófiája.  Játéktere a város, a lábai előtt hever. Fantáziájának semmi sem szab határt, minden nap új energiával ébred. Szemtelenül pajkos, semmitől sem riad vissza. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne élje át minden pillanatát.

 

Mi a titka? A Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse, egy új, kifinomult, virágos harmónia.  A Dominique Ropion által megálmodott kompozíció egy pajkosan csábító, virágos simogatás, ínycsiklandó ízekkel.

 

A fejjegyben felbukkanó friss, mandulás Madeleine sütemény akkord azonnal kóstolásra csábít. A szívjegy könnyed rózsacsokrából kibontakozó lágy nőiességet, a tonka bab érzéki vaníliás, mandulás harmóniája öleli át. Ki tudna ellenállni ennek a csábításnak?

 A parfümöt viselő nőt a vágyai vezérelik, ellenállhatatlan, minden napra új meglepetéseket tartogat.

 

A Givenchy divatház jellegzetes szegecs mintájával díszített ikonikus flakonon felragyog a fény és megcsillan a nőiesen lágy, rózsaszín folyadék.  A gravírozott, ezüstmetál címkén feltűnnek a boldogság titkos betűi: Givenchy Live Irresistible Eau de Parfum Délicieuse.

 

Párizs, a szerelem városa, háttérben a Szajnával. Coco Capitan fotóján Amanda Seyfried fiús ingben, gomblyukában törékeny rózsával néz ránk. Tekintete fogva tart. Az inge alól kibukkan a nőies csipke. Amanda pajkos mosolya arra csábít, hogy a szabályokat felrúgva éljük át Vele együtt a pillanatot.

 

A klippben Amanda Seyfried ellenállhatatlanabb, mint valaha. Pajkosan ragasztja át az utcatáblákat, írja át a bisztrók étlapját, állít meg egy autót, hogy kisminkelje magát a visszapillantó tükrében. Párizs ismét a lábai előtt hever.

 

Utánajártunk: Az illat három kiszerelésben – 30 ml, 50 ml és 75 ml – kapható a parfümériákban.

Előző

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette ...

Következő

Az izzó tiltások...

Kövess minket!