2021. Augusztus 03. | Hermina

Éclats Précieux Eau de Toilette

Egy elbűvölően sugárzó  fiatal nő sétál át Párizs legismertebb terén a nagyáros villódzó fényeinek ritmusára. A fényeket visszatükrözik a nő ruháját díszítő flitterek.  Ennek a káprázatos, ragyogó szépségnek az allegóriája az Éclats Précieux, a Givenchy új kizárólagos, limitált illata. A friss, ínycsiklandó harmónia születését a Givenchy divatház ikonikus díszítőeleme, az ezer színben pompázó flitter inspirált.  

 

Gyümölcsös addikció

Az elegáns, érzéki kompozíció fejjegyében a rebarbarás muffin gourmand harmóniája kelti fel az érzékeket, a szívjegyben egy modern virágcsokor könnyedsége árad szét, amit a friss mandarin és a harsogó viola burkol be egyedülállóan könnyed nőiességgel. A tonka bab, a szantál fa és a pacsuli misztikus hármasa a fiatal nő bódító szépségét és eleganciáját hangsúlyozza. 

 

Az ezer színben ragyogó ékszer

Az illat letisztult, nőies vonalvezetésű flakonján megcsillan a gyönyörű rózsaszín folyadék, amit a fukszia lila pumpa tesz játékossá. Az ezer színben pompázó külső csomagolás a divatház emblematikus díszítőeleme, a varázslatos flitter csillogását szimbolizálja.

 

A misztikus fényjáték

A hírdetési fotón egy dinamikus, fiatal nő kel át egy útkereszteződésen. A nő ruháját ékesítő ragyogó flitterek és a város misztikus fényeinek sziporká csillogása fokozza a nő sugárzó szépségét. Kedvenc játéka ? A meglepetészerűen felbukkanni , szépségével  és ragyogó illatával elkáprázatni ott és akkor, ahol és amikor nem számítanak rá. A Santiago & Mauricio fotós páros által készített hírdetési fotón a modell, Julia Jamin egy Ricardo Tisci által tervezett, halvány rózsaszínű flitterekkel ékesített ruhát visel.

 

Utánajártunk : A limitált kiadású Éclat Précieux Eau de Toilette 50 ml kizárólag a Douglas parfümériákban kapható.

Kövess minket!