2021. Június 20. | Rafael
Előző

Gentleman Givenchy, Paris...

Következő

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette ...

A modern istennő lágy megtestesülése

A Dahlia Divin parfümök az érzéki istennő modern inkarnációi. A Dahlia Divin Eau de Parfum Nude az időtlen ikonnak egy lágyabb megtestesülése. Tiszta és törékeny, sugárzó szépsége káprázatos. Kiemeli a bőr természetes szépségét, virágos, pézsmás simogatása intim fuvallatként öleli át a bőrt. A Dahlia Divin istennő könnyed, tiszta, sugárzóan érzéki újjászületése.

 

A Givenchy új illata simogató, érzéki fuvallat, ragyogóan virágos - gyümölcsös - pézsmás kompozíció. Az illatkreátor, Francois Demachy szavaival élve: „A Dahlia Divin Eau de Parfum Nude, egy gyémánthoz hasonlóan tárja elénk a sugárzó nőiesség ezer arcát. A fejjegyben a narancsvirág tea szikrázóan friss tisztasága és a kajszibarack bársonyos, érzéki zamata ragyog fel. A levegős, virágos szívjegyet elegáns szambac jázmin és rózsaszirmok ékesítik, az osmanthus érzéki, szinte állatias bőrhatású akkordjával kiegészülve. Az alap jegyben megbúvó fehér fák és fehér pézsma az érzékiség simogató fuvallatával ölelik át a bőrt.

 

Az illat flakonja a parfüm lágyságának és érzékiségének harmonikus kifejezője. Letisztult vonalai és a tökéletesen átlátszó kupakja kiemelik a flakonon átragyogó, a természetes bőrt idéző folyadék sugárzását. A flakon nyakát ékesítő fehérarany fonal fokozza az illat eleganciáját.

 

A parfüm reklámja a Givenchy háztól megszokott remek kommunikációval indított, Peter Lindberg kamerája mögött, a szupermodell, Candice Swanepoel testesíti meg az örök istennőt. A sivatag közepén ragyog fel isteni szőkesége. Bőrének finomságát és érzékiségét a kristályokkal hímzett, selyem szatén, arany Hot Couture ruha emeli ki.

 

L`Eau de Parfum: A csábítás hatalmának elegáns, virágos, fás, gyümölcsös harmóniája, amiben a mirabelle szilva virága egy szantálfa alapú, pazar jázmin és rózsacsokorba ágyazódik.

 

L`Eau de Toilette: a virágos-fás jegyek egyesülése a vérnarancs és az őszibarack zamatos harmóniájával, amit a jázmin és a rózsa eleganciája, valamint a szantálfa és a vaníliás pézsma érzékisége burkol be.

 

L`Eau de Parfum Nude: a kajszibarack, a fehér jázmin és a pézsma kifinomult, virágos- gyümölcsös-fás találkozása, ami simogató, lágy fuvallatként öleli át a bőrt. A termék 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésben kapható a parfümériákban. . 

Előző

Gentleman Givenchy, Paris...

Következő

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette ...

Kövess minket!