2021. Szeptember 28. | Vencel
Előző

Az én parfümöm az én pillanatom!...

Következő

Az optimizmus esszenciája...

A kaland folytatódik

1957-ben Hubert de Givenchy megalkotott egy illatot, melyet eredetileg hűséges barátjának, Audrey Hepburnnek szánt. 2018-ban a divatház új fejezetet nyitott és bemutatott egy erőteljes és emlékezetes Eau de Parfum-öt. A kaland folytatódik a L’Interdit Eau de Toilette-tel, mely olyan vibráló és felszabadító, mint az Eau de Parfum. Beléptünk a tiltott világába, de a borzongás helyet adott a túlfűtöttségnek. Míg az Eau de Parfum arra ösztönöz, hogy megszegjük a szabályokat, addig az Eau de Toilette frissességet szabadít fel, és kiemeli a minden nőben ott lévő, felvállalt árnyékos oldalt.

 

A mákvirág ereje

A három mester parfümőr, Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal alkotta L’Interdit Eau de Toilette egy intenzív és légies illat, mely a bőrön izgatott borzongást vált ki. Az új, könnyedebb illat felfed egy áttetsző mákvirágot, melynek sötét szíve felkavarja a kompozíciót.  Ez a kettősséggel bíró virág ragyogással tölti meg a kábító hatású fehér csokrot (narancsvirág-tubarózsa), miközben felkavarja a vetiver és a pacsuli akkord sötét mélységét.

 

Időtlenség és modernítítás

Az 1957-es eredetinek emléket állítva, a L’Interdit Eau de Toilette flakonja egyesíti az időtlenséget és a modernitást. Lekerekített sarkai, melyeket egy négyzet alakú alapból faragtak, kihangsúlyozza tiszta és finom vonalait. Erős és letisztult alapokon nyugvó elegancia, áttetsző hatással, mely felfedi a meztelen hatású folyadék ragyogó árnyalatát. A szürke szatén szalag a nyaka körül, melyet a divatház emblémájával, egy ezüst 4G logóval zártak le, az Eau de Toilette sugárzó és friss karakterét emeli ki.  A sima fehér doboz rézárnyalatú arany logóval lett díszítve. Felnyitás után egy szokatlan és meglepő szín tárul fel, egy erőteljes skarlátvörös, mely Monsieur de Givenchy aláírását viseli magán.

 

A szabadság izgalma Rooney Marától

A L’Interdit arca, Rooney Mara, arra ösztönöz, hogy megszegjük a szabályokat és megtapasztaljuk a szabadság izgalmát. Merész a filmválasztásaiban, ez a tehetséges színésznő mindig saját határainak bővítését célozta meg, számos kiemelkedő szerepével, művészfilmektől hollywood-i óriás produkciókig.

A Todd Haynes rendezte reklámfilmben Rooney Mara bájjal és némi szemtelenséggel lépi át a tiltott világ küszöbét. Fekete csipkés Givenchy Haute Couture ruhájában ellentmond a párizsi metró földalatti világának. Hajnalban tűnik fel, túlfűtötten és a még mindig frissen élő emléktől megbabonázva, mely egy felszabadult éjszakáról szól. A kampány vizüelt David Sims fotózta, aki a színésznő magabiztosságát és sugárzó személyiségét örökítette meg.

 

 

Előző

Az én parfümöm az én pillanatom!...

Következő

Az optimizmus esszenciája...

Kövess minket!