A gyengédség az új merészség

Az Eau de Parfum 2020-as indulása óta az Irresistible mágneses vonzereje egy felszabadító táncra hív minket. Tiszta csábítás koncentrátuma, a Givenchy legélénkebb illata egy felhívás arra, hogy engedjünk el mindent és élvezzük az életet.2023-ban a gyengédség és az érzékiség új hulláma bontakozik ki. Az Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum a valaha volt legbájosabb, legérzékibb oldalát mutatja. A szívek egy vonzó és átölelő illat ritmusára vernek.

 

ÉRZÉKI ÜVEG

Az Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum hihetetlenül vonzó üvege érzéki formát öltött, mely egy lágy simogatásra emlékeztet. Az illatvonal emblematikus megjelenése egyszerre erős és kifinomult.  Új változatát belülről lakkozták, fényes, de nem áttetsző, egy púderes rózsaszín árnyalatban. A prizmadíszítés gazdagabb, az üveg nyakát pedig egy fémes hatású rózsaszín szalag díszíti, mely kifinomultságot kölcsönöz neki. Az új Eau de Parfum külső dobozát is meztelen hatású rózsaszínnel vonták be, fémes hatású élekkel kihangsúlyozva.

 

FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS

A Givenchy Parfums "Dare to Reinvent" elnevezésű társadalmi és környezeti felelősségvállalási politikájának megfelelően, az Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum flakon 20%-ban újrahasznosított üvegből készült. A külső doboz FSCTM tanúsítvánnyal rendelkező és fenntarthatóan kezelt erdőkből, valamint más ellenőrzött forrásokból származó alapanyagokból készült. Mint minden Givenchy illat, az Irresistible Rose Velvet Eau de Parfum is a márka francia műhelyeiben készül, melyek 2015 óta rendelkeznek ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal.

 

BÁRSONYOS FÜGGÉS

A bársonyos és átölelő új Eau de Parfum alkotói Fanny Bal, Anne Flipo és Dominique Ropion parfümmesterek. Négyféle rózsa finom elegyéből épül fel, mely lágy pacsulival beburkolva az érzéki, szenvedélyes vonzalom érintetlen gyengédségét tárja fel. A fejjegyben burgundiai feketeribizli találkozik a tunéziai neroli pezsgő, édes illatával. Lágy és zamatos indulás, melyet a szívjegyben négy kivételes, határozottan nőies rózsa egészít ki, melyeket a márka ikonikus 4G emblémájának mintájára választottak.

 

LÁGY RÓZSA

Rose Essential©, Rose Water© és Rose Ultimate©, mindegyikük a kivételes LMR Naturals* minőséggel rendelkezik. Ezek egyesülnek a pézsmás jellegű Rose Moschata-val, mellyel az illat egyszerre bársonyos és sárgabarackos jellegű lesz, ugyanakkor pézsmás és finoman púderes is, az írisz kifinomult eleganciájának köszönhetően. Amikor ezek az addiktív virágjegyek összeolvadnak a lágy pacsulival, az illat ciprusos jellegűvé alakul... A gyengéd szantálfa és az intenzív pézsmák izzása igézővé varázsolja az illatot, mely egyszerre magával ragadó és érzéki.

 

ELLENÁLLHATATLAN MÚZSA

A sugárzó Fran Summers továbbra is könnyedségével testesíti meg a fiatalos energiát, mely az Irresistible illatokból is árad. Harley Weir fotóján álmodozó tekintete és zavarba ejtően természetes viselkedése teljesen ellenállhatatlanná teszi. Talán arra buzdít minket, hogy ne felejtsük el, la vie en rose (az élet rózsaszínben) sokkal édesebb! Csodásan fest puffos ujjú Givenchy Haute Couture ruhájában, melyet ezüstszínű cipő tesz vakmerőbbé, így válik romantikusból merésszé.