Új hajszínező pakolásokat

Megjelentek az ÚJ LIVE hajszínező pakolások, melyek alkalmazása könnyű és gyors. Ápoló formulája kókuszolajjal ápolja a hajat és akár 6 hajmosásig tartó eredményt biztosít. Vegán formula, a tégely teste 98%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Szilikonmentes és 4 színben elérhető – gyöngyszőke, rózsaszín, vörös, szilva. 

 

A LIVE-RŐL

A Schwarzkopf Live hajszínezők és hajfestékek széles választékban kínálnak divatos és intenzív hajszíneket. Intenzív, vibráló, élénk és pazar színek.

.

Megújult Live hajfestékek és hajszínezők

Nem létezik olyan személyiség, stílus vagy ruhatár, amihez a Schwarzkopf LIVE hajfestékei és hajszínezői ne passzolnának. A Live segít megtalálni önmagadat és megkönnyíti a hajszínekkel való kísérletezést is.

 

Új és letisztultabb megjelenés. Kettő trendi új árnyalattal is bővült a színskála: a Fagyos szőke és a Pink szenvedély névre hallgató tartós hajfestékekkel. Megjelentek az ÚJ Live hajszínező pakolások is, melyek akár 6 hajmosásig tartó eredményt biztosítanak.

 

A Pretty Pastels árnyalataival többféle stílus is könnyen kipróbálható: a teljes hajhossz festése, ombré frizura vagy akár a melírozás is. A kollekció akár 6-8 hajmosásig is kitart világosszőke hajon.  Az Ultra Brights vagy Pastel kollekcióval a haj élénk, vagy pasztellszínekben tündökölhet.  A Live Urban Metallics árnyalataival pedig metálosan ragyogó hajszín varázsolható.

 

A Live Lightener + Twist árnyalatai a 2 az 1-ben formulának köszönhetően akár 3-4 árnyalatot világosítanak és lágy pasztell színárnyalatot nyújtanak, miközben egészséges kinézetet és tapintható puhaságot kölcsönöznek a hajnak. Sötét hajon is élénk szín eredmény érhető el a Colour + Lift tartós árnyalatokkal, melyek egy lépésben világosítják és színezi k a hajat!


1 TERMÉK - 3 HATÁS:

1. Hajszín megújító:segít meghosszabbítani a hajszín élénkségét.

2. Ideiglenes hajszínváltoztatás, árnyalattól függő színeredmény.

3. Intenzív ápolás: segít csökkenteni a hajkárosodást és gyönyörű fényt varázsol a hajnak.

A Szilva és Vörös árnyalatú hajszínező pakolás középszőkétől világosbarna hajig ajánlott, a Gyöngyszőke és Rózsaszín árnyalat szőkítettől világosszőke hajig éri el az elvárt eredményt.


Árak:

Hajszínező pakolások 150 ml 1999 Ft

2 új árnyalat tartós hajfesték 150 ml 1999 Ft