Merész és ragyogó

A neon sminktrend mindenhol körülvesz. Felvillan az intenzív szemceruza vonal, mint egy menő, fekete-fehér neonlámpa fénye és szuperül passzol a színes körmökhöz is. Bármerre járunk, mindenhol ezzel a stílussal találkozunk, a városban vagy buliban...

 

A fény vonalai

A neon szemsmink titka a két, majdnem fekete és majdnem fehér tusvonal, egymás mellé húzva. Az egyik sötét és éles, a másik világosabb - holografikus árnyalat, amely olyan, mintha megvilágítaná a sötétebb színt. A 4 új színárnyalattal könnyedén kialakíthatod neon stílusodat. A Wonder Black & White szemceruzával egyszerűen húzhatunk pontos vonalat - kétféle fehér és kétféle fekete érhető el belőle. Válasszuk ki a kedvenc kombinációinkat: a sötétebb árnyalat határozza meg a világosat is, amely szinte felvillan mellette.

 

Világos holografikus árnyalatok: 200 Holo Pink – Candy gleam, 400 Holo Blue – Pale sky

Sötét árnyalatok: 250 Dark Purple – Great grape, 450 Dark Blue – Midnight

 

Hogyan sajátítsukel ezt a stílust?

Kezdjük a sötétebb árnyalattal és alkossunk vele merész, grafikai formát. Ezután vigyük fel mellé a világos & holografikus színt! Majd léphetünk még egyet előre és kísérletezhetünk a kétféle árnyalat keverésével, a vagány ombre stílussal.

 

Vigyünk fényt a körmünkre

Dobjuk fel körmeinket a hatféle új, "elektro" árnyalatú Lasting Colour  körömlakkal. Ezek a káprázatos színek egyetlen vonással életre kelnek a körmünkön, köszönhetően a jumbo ecset méretének és akár tíz napig is kitartanak, mint a gél lakkok, nem beszélve szuper extra ragyogásukról. Adjunk tartós fedést is és még több fényt a körmöknek a Discotech fedőlakkal!