Luxus szempilla&szemöldök

Egy nagyszerű szempillaspirál megváltoztathatja az egész megjelenést. A Rimmel bemutatja az új Wonder'Luxe Volume Szempillaspirált - a puha, dús, festékcsomók nélküli pillákért. A spirál 4 ápoló olaj luxus keverékével, ultra-volumenképző formulájával egészséges, vastag szempillákat biztosít.

 

Wonder'Luxe Volume Szempillaspirál

A Rimmel létrehozott egy intenzív, mégis csomómentes volument adó szempillaspirált, 4 féle olajjal, a szempillaimádó Wonder kollekció részeként. Az új családtag argán olajjal gazdagodott, amely természetes megjelenést és csomómentességet biztosít. Ha szintet lépnél a szempillaerősítésben, az új szempillaspirál argán, maracuja, marula és kamilla olaja azonnal megnöveli a pillái volumenét, dús hatást ad, a tövektől a szempillavégekig.

 

A márka új, rugalmas, műanyag kipattintható keféje biztosítja a könnyen kezelhető csomómentes volument. A gyengéden ívelt sörték gondosan rögzítenek, bevonnak és szétválasztanak minden szempillát, könnyedén építve a volument, még a legkisebb, legvékonyabb szempillákon is. Az alkalmazás annyira gyors, egyszerű és gond nélküli, hogy másodpercek alatt valóra váltja a vastag pillákra áhítozók álmát. Válasszon a három árnyalat közül: Fekete, Extrém Fekete (szembetűnő tinta-feket alappal) és Barna Fekete. Élvezd új luxusszempilláidat!

Ár: 2.399 Ft

 

Wonder'Full Brow Szemöldökspirál

Az arcot keretező szemöldök továbbra is kulcsfontosságú szépség-elem. Mostantól pedig minden nap szuper-teljes szemöldöke lehet a márka új szemöldökspiráljával. Ez a 24 órán át kitartó, vízálló, szemöldökspirál plusz szálakkal tökéletesíti szemöldököd ívét és telítettségét. A szemöldökspirál innovatív, krémes formulája 2mm-es virág alakú szálakat biztosít, amelyek növelik a térfogatot és teljessé teszik a szemöldököt, kitöltik a hiányokat. Nincs káros hatás, csak szép szemöldök. Az apró kúpos kefe hibátlanul, pontosan fog be minden egyes szálat, még a legfinomabbakat is. Három gondosan meghatározott színárnyalat közül választhat: szőke, középbarna és sötétbarna. A színek intenzívek maradnak, vízállóak, foltmentesek, a szálak pedig rögzítettek.

Ár: 2.599 Ft