Fókuszban a szemöldök

A Max Factor High Definition Szemtus intenzív, gazdag színt kínál egyetlen vonással. Az akár 8 óráig tartó, azonnali hatásért a tus finom hegy lehetővé teszi a tökéletetes és tartós végeredményt. A gyorsan száradó formula könnyen használható, kenődésmentes tetovált hatást és hibamentes alkalmazást biztosít. Itt csak a képzelet szabhat határt!

 

A Max Factor Brow Shaper Szemöldökformázó Ceruzával elérhető a legszebb szemöldök-emelő hatás. A krémes finomságú ceruza tökéletesen kitölti a szálak közti hézagokat vagy a hiányokat, a különleges kefe pedig segít tökéletes helyükre fésülni a szálakat. A kenődésmentes és hosszú élettartamú formulák mellett egy kis applikátor segít a megemelt hatás és a gyönyörűen keretezett tekintet elérésében. Minden természetes árnyalatban elérhető.


A Max Factor Real Brow Fiber Szemöldökceruza segítségével másodpercek alatt vastagabb, sűrűbb szemöldök illúziója teremthető meg, amely egyszerű vonásokkal ad „szálakat” a szemöldökhöz - speciális 3D textúrával rendelkezik és természetes hatást kölcsönöz. Szálpótló működésének és finom hegyének köszönhetően valósághű végeredményt, gyönyörű szemöldököt biztosít. Öt színárnyalatban érhető el, amelyeket a Max Factor sminkművészei gondosan válogattak össze.