2022. Május 17. | Paszkál
Előző

Tavaszi átváltozás...

Következő

Epikus smink három variációban...

Éld át a csábítást

Rita Ora
Füstös szemek és buja fekete pillák, igazán csábító lehet a megjelenésünk!  Rita Ora csábító stílusa inspirálta a Red Instinct limitált kollekció darabjait, és az ő egyedi aláírása díszíti a termékek piros színben játszó különleges csomagolását is.

 

Rita Ora Magni’Eyes Red Instinct Smoke Edition Szemhéjpúder Paletta – limitált kiadás

A Rita Ora Magni’Eyes Smoke Edition Szemhéjpúder Paletta 12 csodás selymes, szatén és matt színekben játszó árnyalatot rejt a galambszürkétől kezdve a palaszürkéig. Az applikátor segítségével könnyedén varázsolhatsz drámai sminket. a szemhéjpúder nem ül meg a ráncokban, nem pereg és nem fakul. Igazi must-have darab!

Ára: 4199 Ft

 

Rita Ora Red Instinct Wonder’full Szempillaspirál – limitált kiadás

Koronázd meg a drámai szemfestést kacéran hosszú, buja fekete szempillákkal. A Rita Ora Red Instinct Wonder’full Szempillaspirál argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően a pillák teltek, puhák és rugalmasak maradnak. Az Ultra-Flex kefe segítségével egy vonással minden pillát könnyedén elérsz, amik ráadásul nem tapadnak össze. Garantáltan csábító pillantás, ami nem marad észrevétlen.

Ára: 2399 Ft

 

Rimmel Stay Matte Folyékony Ajakrúzs – Urban Affair

Bársonyos, matt folyékony ajakrúzs intenzív színekkel, ráadásul hihetetlenül kényelmes és tartós viseletet is biztosít.
Jellemzői: hosszan tartó matt színek, amik nem szárítják az ajkakat, erőteljes színek már egy ecsetvonással, 12 órán át tartó hatás, csókálló, vízálló és érintésálló

Hihetetlenül kényelmes és könnyű textúra

Ára: 2299 Ft

 

 

 

Előző

Tavaszi átváltozás...

Következő

Epikus smink három variációban...

Kövess minket!