Csókos ajkak

Tökéletes smink elképzelhetetlen megfelelő árnyalatú rúzs nélkül! Azonban soha ne feledkezzünk meg a teljes ajaksminkről, amelynek a fedőrúzs és az ajakfény is fontos része. Nélkülük nem lesz teljes a sminkünk, nem tűnik teltnek és ápoltnak ajkunk, és nem lesz ragyogó a megjelenésünk.


A bársonyos ajkakért

AVON Ultramatt ajakrúzs (2 új árnyalat) – Legkedvesebb Avon Ultramatt ajakrúzsaink új árnyalatokkal készülnek a karácsonyi szezonra! Az akár 100% matt hatást és 100% komfortérzetet biztosító rúzs tápláló olajok különleges keverékével nyújt azonnali, erős fedést, amit eddig is megszokhattunk. Ajkaink bársonyosak és csábítóak lesznek már az első húzásra.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 399 Ft

 

A fantasztikusan csillogásért

AVON Csillogó fedőrúzs – Emeljük új szintre ajkaink ragyogását az Avon Csillogó fedőrúzsaival! A gyöngyházfényű pigmentek ideális mennyiségét tartalmazó fedőrúzs kényelmes viseletet és egyenletes fedést nyújt, és abban is biztosak lehetünk, hogy felteszi a pontot az i-re, ha ünnepi sminkről van szó. Csillogjunk, ragyogjunk, ez az időszak erről szól!

Ajánlott fogyasztói ár: 1 399 Ft

 

A matt és metál ajkakért

AVON Matte & Metal folyékony szájfény – Viseljük úgy, ahogy a kedvünk tartja! Próbáljuk ki az Avon Matte & Metal folyékony szájfény matt felét önmagában, vagy rétegezzük a színek metálfényű árnyalatával ajkainkra az igazán extravagáns hatás érdekében! Akár a sötétebb, bordós, burgundis árnyalatokba vagyunk szerelmesek, vagy a visszafogottabb, nude ajkakat kedveljük, biztosan találunk magunknak megfelelőt az izgató matt vagy metálfényű hatás közül.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 499 Ft