A gyönyörű napcsókolta bőr titka

A bronzosítók ma már elengedhetetlen részét képzik mindennapi sminkrutinunknak. Legyen szó egy egyszerűbb hétköznapi vagy egy elegánsabb, tündöklő sminkről, az aranyló ragyogás minden esetben gyönyörű fényt kölcsönöz orcáinknak. Annak érdekében, hogy a legszebb hatást érjük el és a számunkra legideálisabb kiszerelésű és állagú bronzosítót válasszuk, ehhez Szabó Doris, az Avon sminkmestere ad néhány tippet.

 

Ma már nem csupán por állagú bronzosítók közül választhatunk, hanem a különféle igényekhez igazodva számos fajta elérhető számunkra. Az Avon True legújabb bronzosító termékcsaládja is három különféle állagú és kiszerelésű bronzosítóval aranyozza be a sminkrajongók mindennapjait annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb variánst.

 

A stiftes kiszerelésben kapható krémes állagú bronzosító remek döntés, ha gyors megoldást keresünk. Könnyen kezelhető stiftes csomagolása rendkívül praktikus, hiszen nincs szükség ecsetre, sminkszivacsra használatához. Egy egyszerű mozdulat segítségével felvihetjük orcánkra, majd ujjbegyeinkkel könnyedén eldolgozhatjuk. Az új krémes bronzosító stift kiváló társunk lehet a mindennapok rohanásában, vagy akár utazáshoz.

Ár: Avon True Krémes bronzosító stift: 2700 Ft

 

A pipettával ellátott, folyékony bronzosító akkor a legjobb választás, ha rendkívül természetes hatást szeretnénk elérni. A bronzosító cseppeket egy nagyobb fejű, puha ecsettel dolgozzuk el lágyan arccsontunkon, illetve kicsit a homlokunk és orrunk vonalán.  Az igazán természetes eredmény eléréséhez alkalmanként akár egy csepp alapozóval keverve az egész arcon is használhatjuk, persze csak óvatosan.

Ár. Avon True Bronzosító cseppek: 3500 Ft

 

A klasszikus bronzosító púdert a különleges alkalmak megkoronázására választhatjuk. Por állaga miatt igen tartós, jobban állja a strapát a nap folyamán, mint egy folyékony állagú bronzosító. A bronzosító paletta 5 árnyalatát egyszerűen keverjük össze egy ecset segítségével, majd vigyük fel arccsontunkra, ezzel hangsúlyozva bőrünk ragyogását.

Ár: Avon True Bronzosító paletta: 3000 Ft

 

Az új bronzosítóival kiemelhetjük tündöklő arcbőrünket, hangsúlyozhatjuk gyönyörű napbarnított színünket. Azonban bármelyik típust is választjuk, az aranyszabályt minden esetben be kell tartanunk. A bronzosítót ne kontúrozóként használjuk! Ezen termékek a napbarnított bőr látszatát eredményezik, kiemelik bőrünk színét, így pont ott érdemes használnunk őket, ahol a Nap egyébként is "megcsókolja" arcunkat. A bronzosítót használjuk arccsontunkon, hajtövünk vonalán, illetve érintsük picit orrunkat és szemöldökcsontunkat.