2021. Február 27. | Ákos, Bátor
Előző

A japán nők titkai (1.)...

Következő

A gyönyörű bőr itt kezdődik...

Kézkrémek

A Barnängen kézkrémek is a Lagom életérzés képviselői, amelyek ápoló formuláiknak köszönhetően könnyen a mindennapok kedvenceivé válhatnak. Közös jellemzőjük, hogy a márka egyedi összetételű Cold Creamjét tartalmazzák, amely energizáló védőpajzsként működik és gyorsan beszívódik, ezáltal csodálatosan sima bőrt  eredményez. A kézkrémek ezen kívül kizárólag vegán összetevőkből készülnek, parabén- és szilikonmentesek. Az új termék háromféle változatban elérhető.

 

Bőre kiszáradt, ezért egy igazi  csodaként ható összetevőt keres?

A száraz bőrre kifejlesztett Balans (jelentése: Kiegyensúlyozottság) krém hidratálja és védi a kezeket. A termék fő összetevője a búzavirág, ami összezárja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, és ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá puhító, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

 

Kezein megereszkedett a bőr és extra ápolást igényelnek?

Az extra száraz kezekre ajánlott Lycka (jelentése: Boldogság) táplálja és feltölti a bőrt. A névválasztás nem véletlen, hiszen a krémben lévő legfőbb hatóanyag, a margaréta, közismert jótékony hatásairól, mint például a ragyogó bőrtónus kiemeléséről vagy a hámlasztásról.

 

Érzékeny a bőre és kipróbálna  egy szuper antioxidánst?

Az érzékeny bőr ápolója a Kärlek (jelentése: Szeretet), amely megnyugtatja, hidratálja, puhítja a bőrt. A krém fő alkotóeleme az ősi vadszeder, amely egy antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.

 

Ár: 1299 Ft (75 ml-es kiszerelésben)

 

Utánajártunk: A svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egy nemes célt tűzött ki maga elé. Minden megvásárolt termék után 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, hiszen azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

.
Előző

A japán nők titkai (1.)...

Következő

A gyönyörű bőr itt kezdődik...

Kövess minket!