Instant szépség utazáshoz

Az év első hónapjai tökéletes alkalmat nyújtanak egy néhány napos utazásra, hogy kicsit magunk mögött hagyjuk a hétköznapi teendőket. Az aktív pihenés és a természet szerelmesei számára a sípályák, a nyugalmat kereső, pihenni vágyók számára a fürdőhelyek, wellness szállodák szolgálnak a feltöltődés helyszínéül. Bármelyik tábort is erősíti, ez a két utazóbarát szépségtermék igazán hasznos társa lesz, hogy ragyogó külsővel csak a kikapcsolódásra koncentrálhass.

 

Az élmények legyenek az első helyen!

„Már megint rád kell várni?!” Ez az a mondat, amit a városnézés előtt nem szeretünk hallani. Ahhoz, hogy több idnk jusson a szuper programokra, használjunk minimális sminket! Elég egy leheletnyi CC krém és mellé a kedvenc rúzs és szempillaspirál. Az ARTISTRY Ideal Radiance fényvédő CC krém praktikus megoldás, hiszen amellett, hogy tökéletesíti a bőrt, SPF 50 és PA+++ hatóanyaga segít megóvni a káros napsugaraktól. Könnyed, krémes állagának köszönhetően nem tömíti el a pórusokat. Az arcra felvitt mennyiségtől függően az enyhétől a közepesig terjedő fedést biztosít, hogy ragyogó, bőrhiba mentes arcbőrrel vágj neki a kalandoknak!

Elérhető árnyalatok: Light, Light Medium, Medium

Ár: 14 900 Ft (30 ml)

 

Ne hagyjunk magunkon a sminket!

Ugye ön sem akar lefolyt pandamaci sminkben kijönni a szaunából, vagy reggel arra ébredni, hogy éjszaka az egész szempillaspirált beledörzsölte a szemébe? Attól, hogy átjárja a „holiday-érzés”, még fontos, hogy emlékezzen az örökérvényű szépségtanácsra: a nap végén mindig mossuk le a sminket! Használjunk egy igazán hatékony, de a bőr számára kíméletes megoldást, az ARTISTRY Sminklemosót! A termék kétfázisú: az olajos fázis eltávolítja a szem és a száj sminkjét, a vízfázis pedig kondicionálja a szempillákat és megőrzi az ajkak nedvességtartalmát. Az ARTISTRY Sminklemosóval egyszerű a dolgunk: dörzsölés és irritáció nélkül, könnyedén inthetünk búcsút a rúzsnak és a szempillaspirálnak.

Ár: 7 000 Ft (120 ml)