2022. Július 07. | Apollónia
Előző

Igaz vagy hamis?...

Következő

Nyári bőrápolási tippek...

Frissen és üdén, 30°C felett is.

Bár a nyár utolsó hónapjába léptünk, az augusztus is tartogat még számunkra forró napokat. A rekkenő hőségben nem csak a szervezetünk, de bőrünk is szomjazik. Ezúttal az Artistry szakértőjét kérdeztük, melyek azok a termékek, amik pont olyan frissítőek, mint egy hideg zuhany!

 

Üdítő reggelt

Felkelés után a hideg vizes arcmosás önmagában is kincset ér, az élményt azonban tovább fokozható az Artistry Hydra-V™ Frissítő arclemosó habbal. A gél felélénkíti arcbőrt, és tökéletesen tiszta alapot biztosít a további hidratáláshoz. Kondicionáló összetevője igazodik a bőr egyéni nedvességigényéhez, így anélkül állítja helyre a fénylő arcbőrt, hogy kiszárítaná azt. Az estig tartó frissesség első lépéseként elegendő egy mandulányi terméket eloszlatni a kézen, amit könnyen puha habbá dörzsölhünk az arco. 

Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft (125 ml)

 

30 helyett 27

És most nem évekre, hanem fokokra gondolunk. Nyáron hőérzetünk általában magasabb, mint a tényleges hőmérséklet, így pár fok különbség is sokat számíthat. Az Artistry Hydra-V™ Frissítő gél a norvég fjordvíznek köszönhetően tartósan hidratál, és bizonyítottan akár 3 Celsius-fokkal is csökkentheti a bőr hőmérsékletét. A reggeli arcápolási rutin részeként egész napon át tartó frissességet és matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ajánlott fogyasztói ár: 14.900 Ft (50 ml)

 

Azonnali enyhülés

Vannak azok a bizonyos termékek, amik több problémára is megoldást kínálnak. Ilyen multifunkciós csodaszer az Artistry Hydra-V™ Frissítő tonik: amellett, hogy reggel felkészíti arcbőtt a hidratálásra, éjszaka az utolsó sminkmaradványokat is eltávolítja, sőt a nagy hőségben is bevethető. A tonikot nyáron egy szórófejes flakonba tölthetjük, és napközben bármikor az arcunkra permetezhetjük, ha egy kis frissességre vágyunk és még a sminkben sem fog kárt tenni.

Ajánlott fogyasztói ár: 8600 Ft (200 ml)

 

Illatos frissesség

Ismerős az a csodálatos érzés, amikor a melegben átsétálunk egy párakapun? Szinte érzezni, ahogy fellélegzik a bőrünk. Hasonló üdítő élményre számíthatunk a Wistful™ Aroma Női testpermettel is, melynek fő funkciója, hogy amint a bőrünkre fújjuk, azonnal felfrissít. E-vitamin és glicerin tartalmának köszönhetően védi és puhává varázsolja a bőrt. A hűsítő érzet mellett a citrusos jegyekkel kombinált frézia, rózsa és pézsmaillat pedig feldobja a kedvet.

Ajánlott fogyasztói ár: 14.000 Ft (100 ml)

 

Előző

Igaz vagy hamis?...

Következő

Nyári bőrápolási tippek...

Kövess minket!