2020. Október 27. | Szabina
Előző

Bőr-utazás a világ körül...

Következő

Frissítő testápolás...

Az apró simítások csodája

Bemutatkozik a megújult Max Factor Miracle Touch Alapozó: az ikonikus go-to kompakt, amelyet nők imádnak világszerte. Most egy egy hidratáló hialuronsav komplexszel és 30-as fényvédővel frissült – ez az egyetlen simítással csodát tévő alapozó bársonyos felületet és természetes hatást kölcsönöz a bőrnek.

 

Miért a Miracle Touch alapozó a legtökéletesebb?

- Sokoldalú alapozó, amely a tökéletesíti a bőrt és teljes fedőhatást biztosít.

- Kompakt formájának köszönhetően bármikor, bárhova magával vihető.

- Egyedülálló, lágy textúrája finoman siklik bőrön.  

- Alkalmazása könnyű és gyors, így időható meg vele.

- Nem emeli ki pórusokat és a finom vonalakat.

-  Hialuronsav komplexe azonnal feltölt és hidratál, támogatja bőr ápolását és elősegíti a megújulást, a sima bőr elérését. 

- Az 30-as fényvédő faktor segít megóvni a bőrt a káros UVA és UVB sugaraktól és csökkenteni a napfénnyel okozott idő előtti öregedés kockázatát.

 

Max Factor új Miracle Contour Duo

Ha kontúrozni szeretné arcát, a Max Factor új Miracle Contour Duo-ja az egyetlen olyan megoldás, amely lágy, krémes formulájával azt a ragyogást és megjelenést adja, amelyre mindig vágyot. Kompakt formájának köszönhetően szuper könnyedén magaddal viheti és bárhol használhatja. A Max Factor Contour Duo – formázó krémével - segít kiemelni az arc természetes csontszerkezetét, míg a highlighter fényt ad arcnak, így az a természetes fény ragyogását is elkapja.

Előző

Bőr-utazás a világ körül...

Következő

Frissítő testápolás...

Kövess minket!