2021. Január 17. | Antal, Antónia
Előző

A kiegyensúlyozott arcbőr...

Következő

A japán nők titkai (1.)...

A japán nők titkai (2.)

A fiatalos ragyogás egyik japán titka a Mission Eclat, amely aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó, prémium minőségű kozmetikumokkal nyújt megoldást a 45 év feletti hölgyeknek.

 

Mission Eclat termékcsaládot élvonalbeli kutatások ihlették, amelyeknek köszönhetően a termékek többdimenziós hatást gyakorolnak a bőrre. A japán szépségápolásban évszázadok óta használatosak az olyan tradicionális összetevők, mint a barna algakivonat és a hidratáló Chinpi-kivonat, amelyek hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a bőr visszanyerje az idő múlása során elvesztett ragyogását.

 

MiSSION ECLAT Bársonyos Habzó Arclemosó – tisztítás

A Bársonyos Habzó Arclemosó sűrű és gazdag állagának, valamint leheletfinom rózsaillatának köszönhetően nem csupán a bőrünket, de érzékeinket is kényezteti. Hatékonyan távolítja el a sminket, helyreállítja a bőr bársonyos simaságát és az egészséges ragyogását. Reggel és este a szemsmink eltávolítása után egy kis adag krémet adagoljunk a kezünkbe, majd dörzsöljük össze, hogy az felhabosodjon és masszírozzuk gyengéden nedves arcbőrünkre. Ezután langyos vízzel alaposan öblítsük le.

Ár: 11.000 Ft

 

MISSION ECLAT Intenzíven Hidratáló Lotion – mélyhidratálás

Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű és gazdag állagú formula, amelynek minden egyes cseppje az epidermisz rétegébe hatolva fejti ki hosszan tartó, tápláló és hidratáló hatását a fiatalosan ragyogó arcbőrért. Reggelente és esténként óvatosan paskoljunk néhány cseppnyi lotiont az arcunk és a nyakunk bőrébe, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt, amíg teljesen be nem szívódik.

Ár: 13.000 Ft

 

MISSION ECLAT Koncentrált Esszencia – koncentrált táplálás

A Koncentrált esszencia táplálja, puhítja és növeli bőrünk rugalmasságát. Selymes és gazdag formulájának köszönhetően könnyedén eloszlathatjuk arcbőrünkön, amely így bejuttatja azokat a megfelelő tápanyagokat, amelyre az érett bőrnek szüksége van. A legjobb eredmény érdekében reggel és este az Intenzíven Hidratáló Lotion használata után, az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe.

Ár: 16.000 Ft

 

MISSION ECLAT Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém – bőrfeszesítés mesterfokon

A Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém a rituálé negyedik lépése, gazdag állagú és gyorsan beszívódó krém, amely helyreállítja a bőr egészséges megjelenését és láthatatlan réteget képez a bőrön, mélyebb rétegekbe zárva a korábbi lépések során bőrbe juttatott aktív hatóanyagokat. A rituálé utolsó lépéseként reggel és este gyengéd masszírozással vigyük fel a krémet az arcunkra és a nyakunkra, segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését. 

Ár: 15.000 Ft

 

MISSION ECLAT Továbbfejlesztett Regeneráló Szem-és Ajakápoló krém – Plusz ápolás

A Továbbfejlesztett Regeneráló Szem- és Ajakápoló krém igazi luxus krém, amely táplálja és hidratálja a bőrt, növelve annak rugalmasságát. Mindamellett, hogy helyreállítja arcunk kipihent megjelenését, segít halványítani a szemek és az ajkak körüli finom ráncokat. Az arcápolási rituálé ráadás, befejező lépéseként a krémhez mellékelt applikátor segítségével egy borsónyi adagot masszírozzunk a szem és az ajkak körüli bőrbe. A megfelelő hatás elérése érdekében ezt a lépést ismételjük meg minden reggel és este.

Ár: 14.000 Ft

 

CARBO - Terápiás Japán Arcmaszk – Carbo – terápia különleges japán arcmaszkba zárva

Éljük át a japán fürdők különleges hangulatát az arcápoló rituálé tökéletes kiegészítőjével, a Carbo-terápiás Japán arcmaszkkal, amely gél állagának köszönhetően, felvitelekor kiaknázza a felszabaduló szén-dioxid hatását. A finoman pezsgő formula gyengéden stimulálja a bőr mikrokeringését, felkészítve ezáltal az arcmaszkot követően használt kozmetikumok tápanyagainak még hatékonyabb befogadására. Továbbá mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt, miközben segít felszabadítani az elzáródott pórusokat. Hetente egy alkalommal használjuk a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratáló lotiont felvinnénk a bőrünkre. Egyenletes rétegben oszlassuk el a megtisztított, száraz bőrünkön. Ügyeljünk rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüljük. Hagyjuk hatni az arcmaszkot 10 percig, majd alaposan öblítsük le.

Ár (5 db): 14.000 Ft

Előző

A kiegyensúlyozott arcbőr...

Következő

A japán nők titkai (1.)...

Kövess minket!