Töltött bárány szeletek grillezve

Hozzávalók (6 személyre):
1,2 kg csontos bárányhús
2 fej vöröshagyma
40 dkg gomba
2-3 db fokhagymagerezd
2 kiskanál majoránna
4 evőkanál olaj
bazsalikom ízlés szerint só, őrölt fekete bors

Elkészítés:
Először készítsük el a tölteléket. Ehhez tisztítsuk meg a hagymát, a gombát és a fokhagymát, vágjuk apróra és pirítsuk meg serpenyőben kevés zsiradékon. Ízesítsük sóval, borssal és majoránnával. Tegyük félre hűlni. A húst szeleteljük fel (kb. 6-7 szelet) és vágjunk bele „zsebeket”. Helyezzük bele a gombás tölteléket, a széleit fogjuk össze hústűvel. Helyezzük a húsokat a grillrácsra és mindkét oldalát kb.15-15 percig süssük. Tálaláskor szórjuk meg bazsalikommal. Kínálhatjuk friss salátával, vagy héjában sült burgonyával.