2022. Május 26. | Fülöp, Evelin
Előző

A kávé világnapja...

Következő

30. Budapest Borfesztivál...

XX. Országos Étterem Hét

Idén ősszel ismét megrendezik az Országos Étterem Hét sokak által várt programját, amelyre mostantól lehet asztalt foglalni. A meghosszabbított időtartammal lezajló rendezvényen a mintegy 100 induló étterem változatlan menüárakon várja a vendégeke.

 

A vendéglátóipari szektor, sokakhoz hasonlóan, nagy nehézségekkel nézett szembe az elmúlt másfél évben. A kényszerű lezárások időszaka után a lassan visszatérő vendégkör mellett az erősen emelkedő alapanyag árak is megnehezítették az újranyitás időszakát.

 

A jubileumi, XX. Országos Étterem Hétre a nehézségek után ismét a megszokott lendülettel és igényességgel készül mintegy 100 hazai étterem és a rendezvény szervezői. A szemfülesek akár Michelin ajánlással rendelkező étteremben is vacsorázhatnak, ha időben asztalt foglalnak. A menüsorok fix árain nem változtattak, ám idén először a 3.900.- forintos Top, a 4.900.- forintos Prémium és az 5.900.- forintos Exkluzív menüsorok mellett, konszolidált felárért további ritka vagy különleges alapanyagokból készült, nekik tetsző előételeket és főételeket is megkóstolhatnak a vendégek.

 

A kulináris esemény ajánlatai között az egri bor és a lezser fine dining budapesti otthona, a St. Andrea Restaurant menüsora is szerepel. Azoknak, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étterem kínálatával, ízvilágával a barátságos árú menüsorok révén, érdemes résen lenniük: az előzetes asztalfoglalásra már lehetőség van.

 

A minőségi vendéglátás érdekében helyek korlátozott számban lesznek csak elérhetőek. Az éttermek átlagosan óránként maximum 10-20 helyet tartanak fenn a regisztrált vendégeknek az Étterem Hét program keretében, ezzel is biztosítva a biztonságos és kényelmes étkezést, a higiéniai követelmények betartását.

 

Időpont: 2021. október 1. és 10. között, az éttermek listája és asztalfoglalás: www.etteremhet.hu                  

 

 

 

Előző

A kávé világnapja...

Következő

30. Budapest Borfesztivál...

Kövess minket!