2021. Június 20. | Rafael
Előző

A tökéletes kávé titka...

Következő

Év Bortermelője Magyarországon 2020...

Valentin-napi finomságok

Idén nem vihetjük el kedvesünket étterembe, de rendelhetünk vagy vásárolhatunk elvitelre finomságokat. 

Az idei Valentin-nap más lesz, mint, ahogy megszoktuk. Nem vihetjük el kedvesünket egy romantikus vacsorára kedvenc éttermünkbe, nem ünnepelhetünk barátainkkal egy kellemes bárban.

 

Elmehetünk viszont sétálni a Belvárosba és egy finom forralt borral a kezünkben együtt fedezhetjük fel a szebbnél szebb tereket, szökőkutakat és szobrokat a Kempinski Hotel Corvinus körül. Az ÉS Bisztró téli teraszán pedig fehér, vörös és rozé borból készül a forralt bor és többféle hamburger vagy hot dog is vásárolható elvitelre.

 

Cupidó megihlette az ÉS Bisztró és az ÉS Deli elviteles ajánlatait is. Ennek jegyében három elegáns gourmet boxot állítottak össze, tele igazi ínyencségekkel: füstölt lazaccal, garnélával és libamájjal. Az étel univerzális szeretetnyelv, tökéletes ajándék Valentin-napra egy ilyen kulináris élmény. Mindezeken túl az ÉS Deli romantikus színekbe és ízekbe öltözteti gyümölcsös-csokoládés desszertjeit: a macaront, az ajak formájú csokoládés pralinét, a málnás-fehér csokoládés süteményt és a csokoládés nyalókát, hogy meglágyítsa még a legkeményebb szíveket is.

Előző

A tökéletes kávé titka...

Következő

Év Bortermelője Magyarországon 2020...

Kövess minket!