2021. Július 25. | Kristóf, Jakab
Előző

Kapszulába zárt kávézó...

Következő

Ideális táplálkozás – életerő é...

Ünnepi csokoládévarázslat

A chocoMe idén is valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra, ínyenc ganache-aival a szaloncukrot is évről-évre kifinomult újraértelmezést ad, és felejthetetlen élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

 

A chocoMe a 2020-as év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül, amelyben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

 

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.

 

A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: a márka 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék, csak úgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

 

Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a márka ősszel debütált forró csokoládé változatai. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a múltidéző hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom.

 

Előző

Kapszulába zárt kávézó...

Következő

Ideális táplálkozás – életerő é...

Kövess minket!