2022. Január 18. | Piroska
Előző

Street food őrület a Balatonon...

Következő

Mámorító chocoMe-tavasz!...

Raffinée 3

A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára díjesővel végződött az International Chocolate Awards világbajnoki döntője: a magyar manufaktúra egy arany-, egy bronzérmet és egy különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

 

 A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett.
Duplán díjazott aranyérmes az étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt többek közt  az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé. A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.

 

Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.

 

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.

 

 

Előző

Street food őrület a Balatonon...

Következő

Mámorító chocoMe-tavasz!...

Kövess minket!