2021. Január 18. | Piroska

Otthoni pezsgőkészítés

A világ legnagyobb szénsavas víz gyártója különleges innovációval rukkolt elő az ünnepekre. A cég Németországban bemutatta a „Sparking Gold” elnevezésű, alkoholos koncentrátumát, mellyel gyümölcsös aromájú, rizling ízű pezsgő készíthető.

 

„A SodaStream világszerte megváltoztatja az emberek italfogyasztási szokásait. Szódagépeinkkel a hétköznapi ízekből gombnyomásra új, exkluzív frissítők készíthetők.” – hívta fel a figyelmet Rutai Gergely, a SodaStream marketingmenedzsere. Hozzátette: a szórakoztató, érdekes ízek még több ember számára tehetik emlékezetessé az idei ünnepeket.

 

Az új íz 10 százaléknyi alkoholt tartalmaz és a megfelelő eredmény érdekében 1/5-öd aranyában javasolt hozzáadni a tetszőleges erősséggel szénsavasított vízhez. A gyártó az ünnepi hangulatra való tekintettel 200 milliliteres kiszerelésű, elegáns üvegpalackban kínálja a koncentrátumot, mely 12 pohár ital elkészítésére alkalmas. A „Sparkling Gold” limitált szériában, csak a SodaStream németországi webshopjában vásárolható meg.

 

Kövess minket!