Mámorító chocoMe-tavasz!

Újabb sikertermékekből készült válogatásokkal folytatódik a chocoMe-féle tavaszi csokimámor. Édes meglepetésként a rekordmennyiségű, köztük számos nemzetközi díjjal rendelkező magyar manufaktúra most egy újabb termékkategóriát is bevezet – a lekvár kapcsán is megvillantja a minőség és a mennyei ízek iránti elkötelezettségét és szenvedélyét.

 

A régi-új termékekre épülő különleges összeállítás nem válogat az ét- és a tejcsokoládé hívei között. A Petit 21 válogatás ízhármasában nemzetközi csokoládés szakmai versenyeken hét díjat szerzett ízvariánsok kaptak főszerepet:

–   Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel

–   Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

–   Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel

 

Szintén igazi sztárhármasból született az exkluzív Voilé 3 válogatás, amely 3 első számú kedvenc és szintén többszörösen díjhalmozó, mártott desszertkülönlegesség új formációja. 3 különböző karakter, háromféle ízélvezettel:

–   Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel

–   Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér

–   Étcsokoládéba mártott mangó szeletek

 

A cég  egy újabb édesipari termékkategóriában alkotott egyedülállót. A házon belül is első számú gyümölcskedvenc, a mangó álomszerű találkozása a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal – mi más is lehetne a végeredmény, mint egy eszményi lekvárkülönlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú. A debütáló chocoMe mangó-ananász lekvárban újabb vágytárgyra találhatunk, amelynek ragyogó napsárga színe és egzotikus zamata kifinomult, mégis szédítő ízvarázst visz a mindennapjaink gasztro-örömeibe.