2021. Szeptember 26. | Jusztina

Főzés könnyedén

Egy egészen izgalmas lehetőségre hívjuk fel figyelmüket, amely igazán megkönnyíti a háziasszonyok mindennapjait.

 

Egyedi, különleges módszerrel állt elő a Chefbag, hiszen azoknak kedveznek, akik elfoglaltak a munka és a gyereknevelés miatt, de fontos számukra, hogy minőségi és ízletes ételt tálaljanak szeretteik elé. Végre nincs szükségünk bevásárló listára, nem kell akár több boltban is időtlen ideig munka után sorban állnunk, vagy beneveznünk a bevásárlótáskák emelésének bajnokságára, most már csak a főzésre és ezáltal a közös programra koncentrálhatunk. Az ételek ráadásul örömet okoznak mindenkinek az asztal körül, a húsimádóknak vagy a húskerülőknek, a diétázóknak vagy a mindenevőknek egyaránt.

 

Elképzeltük már, hogy megvan minden alapanyagunk, különleges és minőségi hozzávalónk, hogy egy ízletes ételt készítsünk, és ezért egy lépést sem kell tennünk? Ne csak álmodozzunk róla, mert ezt elérhetjük, kipróbálhatunk olyan alapanyagokat is, amelyekkel eddig soha nem főztünk.

 

Most már nagyon könnyű dolgunk van, csupán annyi a teendő, hogy válasszunk az ajánlott ételek közül, jelöljük meg, melyik nap szeretnénk főzni, a cég pedig házhoz szállítja a friss, konyhakész, előre kimért prémium alapanyagokat és a fázisfotókkal ellátott receptkártyákat, amelyek segítségével az ételek elkészítése gyerekjáték. Minden hozzávalót konyhakészen, kiporciózva szállítanak, így semmi sem megy veszendőbe. Profi séf új recepteket talál ki minden hónapban, amelyek között mindenki megtalálja a neki tetszőt. 

 

A hozzávalókat légmentesen lezárva egy speciális hővédő csomagolásban szállítják, ezzel biztosítva a minőséget. Így érik el azt, hogy akkor sincs semmi gond, ha a kapott alapanyagokat nem tudjuk rögtön megfőzni vagy hűtőbe tenni.

Az ételek elkészítése nem igényel különleges felszereléseket, szaktudást. Az alapanyagok 100%-ban természetesek, lehetőség szerint hazai termelőktől származnak, és szezonálisak. Az alapanyagok mellé receptkártyát is küldenek, amely lépésről lépésre leírja a főzés folyamatát.

 

Egészséges, különleges ételek közül válogathatunk. Húsok, halak és vegetáriánus ételek havonta megújulva kerülnek a Chefbag-ek közé. Figyelnek rá, hogy étkezési szokásokhoz alkalmazkodjanak, választhassunk olyan ételeket is, amelyeket a gyerekek is szeretni fognak, és senkit ne zárjanak ki a főzés élményéből ételallergia vagy valamilyen diéta miatt.

 

Kövess minket!