2021. Szeptember 16. | Edit
Előző

Megérkezett a vegán KITKAT...

Következő

Magyar virtus a spanyol riviérán...

ChocoMe őszi újdonságok

A chocoMe jóvoltából a 2021-es ősz is mámorítónak ígérkezik: a folyamatosan bővülő, jórészt díjnyertes csokoládékölteményekből álló termékpalettán augusztus 30-ától a Petit 9 új ízei, táblás csokoládékülönlegességek, valamint a tavasszal bevezetett, hatalmas sikert aratott chocoMe Jam újabb verziója is megtalálhatóak.

 

A Petit termékcsalád tavaly debütáló, 9 darabos, gin ízesítésű változata után most ezzel azonos, 9-es kiszerelésben tér vissza a Petit 21 legnépszerűbb íze, a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, amely a csokoládé finom roppanásával, a málna igéző varázslatával bűvöli tovább a csokiimádókat. A család teljesen új ízvilágú termékkel is bővül: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel alapját a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti, amely a csokoládémágus, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, melyet egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá.

 

A klasszikus táblás csokoládék híveire is meglepetések várnak, két új csupa magvas összeállítás jelenik meg a palettán: Étcsokoládé: pekándió-szicíliai mandula-Piemonte-mogyoró, valamint a Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia-Piemonte-mogyoró.

 

A tejcsokoládé rajongóknak sem kell messzire menniük új kedvencekért. A chocolatier egyik személyes kedvence is elérhetővé válik a chocoMe választékában. Végtelenül egyszerű kreáció, ám a három összetevő páratlan alapanyag-minőségének és a megfelelő arányok használatának köszönhetően felejthetetlenné válik – ez a tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval.

 

Két magvas-gyümölcsös párosítás is megjelenik, ahol a csokoládé, az olajos magvak és a gyümölcsfélék verhetetlen harmóniája teszi egyedülállóvá az összeállításokat: az egyik a Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró, a másik a Tejcsokoládé: fahéj-őszibarack-Piemonte-i mogyoró.

 

A csokoládékülönlegességek mellett egy álomba illő lekvár is bemutatkozik: a rögtön sikertermékké vált mangó-ananászhoz, melyből – megjelenését követően – mindössze néhány hónap alatt többezer üveggel értékesített a chocoMe, most új családtag társul, Málna & yuzu ízben. A korábban már a Fruité gyümölcszselé válogatásból megismert, egyszerre zamatosan édes és frissítően fanyar ízkombináció Mészáros Gábor egyik kedvence ízpárosítása. Ez adott inspirációt a manufaktúra második lekvárjának elkészítésénél, amely szintén az új évszak igazi ínyenc ajándékának ígérkezik. Gyümölcstartalom: 72,2%

 

 

Előző

Megérkezett a vegán KITKAT...

Következő

Magyar virtus a spanyol riviérán...

Kövess minket!