2020. Október 28. | Simon, Szimonetta
Előző

Adri uzsonnái – uborka roll...

Következő

Adri uzsonnái – házi dupla csokis ka...

Adri uzsonnái – vasárnapi rántotthúsos szendvics

Hozzávalók(2 főre):

2 db rántott hús

4 szelet teljes kiőrlésű rozskenyér

150 g zsírszegény túró

2 ek natúr joghurt

1 negyed kígyóuborka felkockázva

1 tk friss kapor

1 marék gyalult lilakáposzta

4 levél fejes saláta

ízlés szerint só, bors, friss petrezselyem

 

Elkészítés:

A túrót a joghurttal, a kaporral és az apró kockára vágott uborkával elkeverjük, adunk hozzá egy csipet sót és borsot.Az egyik szelet kenyeret kiterítjük és jöhet a rétegezés. Alulra mehet a saláta, lilakáposzta, aztán a házi kapros-uborkás túrókrém, majd mindenki kedvence a rántott hús és végül még egy levél saláta és ezzel el is készült a kis csoda szendvicsünk.

receptek: Marton Adrienn, fotó: Andri’s Kitchen

 

Előző

Adri uzsonnái – uborka roll...

Következő

Adri uzsonnái – házi dupla csokis ka...

Kövess minket!