Hozzávalók:
1 ½ csésze kókusztej, melegen
2/3 csésze sűrített tej
½ csésze liszt
3 tojás, enyhén felverve
3 evőkanál sötét rum
1 tk. kardamompor
csipet só
1,5 csésze hámozott és kockára vágott mangó
1 csésze málna
1 tk. őrölt fahéj
Elkészítés:
Helyezze a sütő rácsát a középső helyzetbe. Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. Egy 30 x 23 cm-es tepsit, vagy egy hasonló méretű hőálló tálat vajazzon ki és lisztezzen be. Egy nagy tálban keverjek össze az összes hozzávalót a fahéj kivételével. Öntse a sütőedénybe és győződjön meg arról, hogy a gyümölcsök jól eloszlanak a keverékben. Kb. 25-30 percig süsse.
Tálalás: szórja meg a tetejét fahéjjel. Tálalja melegen. Kínálhat hozzá vanília, málna vagy mangó fagylaltot is.