2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Grillezett bárány sárgabarack-lime m...

Következő

Mixed grill...

Darált hús vese babbal

Hozzávalók:
45 dkg sovány darált marhahús
1 nagy piros kaliforniai paprika, apróra vágva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
6 gerezd fokhagyma, apróra vágva
1 evőkanál (chili por)
2 teáskanál őrölt kömény
1/4 teáskanál (vagy ízlés szerint) cayenne bors
3 teáskanál zöld salsa
1/4 csésze víz
15 dkg konzerv vesebab

Elkészítés:
Helyezzük a marhahúst, a kaliforniai paprikát és a hagymát egy nagy serpenyőbe, majd közepes lángon, fakanállal kevergetve pirítsuk kb. 8-10 percig. Adjuk hozzá a fokhagymát, a chilit, a köményt, a cayenne borsot. Pirítsuk össze, amíg a fűszerektől illatos nem lesz (kb. 15-20 másodperc). Keverjük hozzá a salsát és a vizet, fedjük le és alacsony hőfokon, időnként megkeverve főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. (kb. 10-15 perc). Keverjük hozzá a babot és főzzük további 2-3 percig, amíg a babot át nem járják az ízek. Tálaláskor szórjunk rá friss koriandert és vékonyra szeletelt hagymát.
Előző

Grillezett bárány sárgabarack-lime m...

Következő

Mixed grill...

Kövess minket!