Öt úti cél a tökéletes nászúthoz

Egy esküvő megszervezése több hónapig is eltart, van, amikor egy egész évet is igénybe vesz. Nem csak a nagy esemény megszervezése igényel sok előkészületet, alaposan meg kell gondolni a nászút helyszínét is. Mi már azokra gondoltunk, akik jövő karácsonykor kötik össze az életüket és a hideg télből a verőfényes napsütésbe vágynak. Sokak számára az ideális nászút hagyományosan csendes és romantikus utazás, míg mások inkább egy kalandos vakációval indítanák házas életüket. Az Emirates segítségével összegyűjtöttünk a magyar nászutasok számára a néhány tökéletes úti célt, amelyek között mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt. De akik a közeljövőben nem terveznek esküvőt, azok akár már most is útra kelhetnek.

 

A romantikus: Maldív-szigetek

Az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél elhelyezkedő szigetország 26 atollból, 1192 szigetből áll, amelyből kb. 200 lakott, további 87 a turisták részére fenntartott hely. A szigetvilágot Marco Polo az Indiai-óceán virága névre keresztelte.

A klasszikus vonal kedvelőinek nem létezik nászút tenger, homok, napsütés és pálmafák nélkül. Hosszú séták a tengerparton és gyertyafényes vacsorák várják a friss házasokat a világ egyik legpompásabb trópusi országában. Kék lagúnák, hatalmas korallzátonyok és különleges tenger gyümölcsei tálak között élvezhetitek a mézesheteket.

 

„Az istenek szigete”: Bali

Az Indonéziában lévő szigeten zöld rizsföldek, pálmafákkal szegélyezett, több kilométer hosszú tengerpartok, kis falvak a dzsungel mélyén és dús élővilág várja a nászutasokat. A szigetet korallzátonyok övezik. A déli részen levő strandok homokja általában fehér, míg az északiak és a nyugaton fekvők fekete homokkal borítottak.

 

Akik nem félnek a kalandoktól, és házas életük első napjait szívesen töltenék egy új kultúra megismerésével, azoknak a tökéletes választás Bali. Fedezzétek fel a több ezer templomot és szentélyt, és merüljetek el a démonok és istenek misztikus világában!

 

Afrika kincse: Dél-afrikai Köztársaság

Aki szereti a sokszínűséget, az válassza a Dél-afrikai Köztársaságot. Durbantől Fokvárosig számos kalandban és látványban lehet része, aki úgy dönt, hogy itt tölti a mézesheteit. Pihenni és romantikázni remekül lehet akár Durban, akár Fokváros partmenti hoteljeiben, ahonnan csak néhány lépés az óceán, ahol remek vízi sportok várják az utasokat. Aki pedig arra vágyik, hogy fenséges oroszlánok, elefántok és zebrák közelében élje át élete legszebb pillanatait, az választhat az ország legszínvonalasabb nemzeti parkjai közül.

 

Az igazi luxus: Seychelle-szigetek  

Madagaszkártól észak-keletre található Seychelle-szigetek a Föld egyik természeti csodája. 

A valódi földi paradicsom… nem mindig könnyű szavakba önteni azt a szépséget és luxust, ami a szigeten fogad. A kényelmet és a pompát szeretők a legelegánsabb szállodák közül választhatnak de azok is, akik magányra és az érintetlen természeti környezetre vágynak. Azoknak a pároknak, akik a városi nyüzsgéstől és a mindennapi teendőktől távol, luxusban szeretnék eltölteni nászútjukat, ideális úti cél a Seychelle-szigetek. Kapcsolódjanak ki a privát parton és szívják magukba a kék és zöld ezernyi árnyalatát.

 

Adrenalin függőknek: Dubaj

Aki él hal az extrém élményekért, és némi izgalom nélkül el sem tudja képzelni a nászutat, akkor a Love is in the air című sláger a válasz. Dubaj számtalan látnivalója mellett a város büszkélkedhet a leghosszabb zipline pályájával, amelyen együtt suhanhattok végig az Amwaj tornyok tetejétől a Dubai Marina Mall teraszáig. Az egy kilométeres úton akár 80 km/órás sebességet is el lehet érni – semmi sem hozza jobban össze a párokat, mint a közös kaland!