2021. Július 25. | Kristóf, Jakab
Előző

Adventi hangulat...

Következő

Vízilovak paradicsoma – St. Lucia...

Dubaj, a fesztiválok városa

Megszámlálhatatlan attrakciója mellett Dubaj a nyüzsgő fesztiválok városa is, és ezt az oldalát a magyarok még kevésbé ismerik. Az éves Dubaj Fitness Challange-től, a kreativitás világszínvonalú ünnepeként számon tartott Dubai Design Weeken és az Arab Fashion Week színes divatbemutatóin át a felejthetetlen partikig, élénk zenei szcénáig és az ínycsiklandó kulináris kalandokig Dubaj számos élményt tartogat a magyar látogatóknak. Utazzunk akár a családdal, akár a barátainkkal, Dubaj egész évben színes és izgalmas programok széles választékával vár. Összegyűjtöttünk néhány fesztivált, amely az elkövetkező pár hónapban utazást tervezők számára kínál felejthetetlen élményeket.

 

Arab Fashion Week - 2018. november 21. – november 28.

Az Arab Fashion Week a világ egyik legizgalmasabb divat eseménye, ahol az haute-couture és a sorozatgyártás között átmenetet képező ready-couture kollekciókat mutatnak be a tervezők. Az Arab Fashion Weeket a világ 5 legbefolyásosabb divathete között tartják számon a New York-i, londoni, milánói és párizsi bemutatók mellett.

 

Sole DXB 2018 - 2018. december 6. – december 8.

Divat, cipők, zene, művészet és sport egy helyen – a Sole DXB az egyik legnagyobb kulturális fesztivál, ahol olyan ismert előadók gondoskodnak a három napon és két éjszakán át tartó szórakozásról megállás nélkül, mint NAS, Lion Babe, Giggs vagy Dani Leigh.

 

Dubai Travellers' Festival - 2018. december 19.

Világ utazói és felfedezői, egyesüljetek! Ez a fesztivál a kontinenseken és óceánokon átívelő emlékezetes utazásokon született felejthetetlen élményeket és történeteket ünnepli. Négy nap tele előadásokkal, filmvetítésekkel és egy rendhagyó fotókiállítással.

 

Dubai Shopping Festival – 2018. december 26. – január 26.

A világszínvonalú bevásárlóközpontoktól az apró piacokig, beleértve a város hagyományos arab bazárjait, Dubaj legjobb shopping lehetőségeit tapasztalhatod meg a Dubaj Shopping Festival keretében. A 4 nap során 14 helyet látogathatsz meg, köztük a Mall of Emirates-t, a Burj Khalifát, valamint az Al Seef és az Al Fahidi történelmi negyedeket.

 

24H Dubai Endurance Motor Race – 2019. január 10. – 12.

A dubaji Autodromban 40 ország több mint 90 csapata több mint 20 különféle márkájú autóval vesz részt a világ egyik legnagyobb, 24 órás csapatversenyén.

 

Dubai Food Festival 2019 – 2019. február 21. - március 9.

A Dubai Food Festival az egész városra kiterjedő programsorozat, amely Dubaj gasztronómiai sokszínűségét ünnepli. A fesztivál része a Dubai Restaurant Week, amely a fine-dining mellett pénztárcabarát opciókat is kínál a kulináris kalandokra vágyóknak.

 

 

Előző

Adventi hangulat...

Következő

Vízilovak paradicsoma – St. Lucia...

Kövess minket!