Röviden… a szépségről

Állítólag egy szépségkirálynő választás után történt… hogy az egyik udvarhölgynek elege lett a lányok kiszipolyozásából, s rövid időn belül egységbe kovácsolta a szakmát a verseny lebonyolítója ellen.

 

Nagyon úgy nézett ki, hogy a közfelháborodás elsöpri a korrupcióról és arroganciájáról híres céget és tulajdonosát, ám ekkor az udvarhölgy a nyert ügy mámorában elkövetett egy nagy hibát: valamely felhevült nyilatkozatában belengette, hogy ha a lányok demokratikus közössége kiveszi a kormánykereket az eddigi társaság kezéből, minden korábbi csalást felderítenek és a bűnösök meg sem állnak a börtönig.

 

Mint kiderült, ez nagy hiba volt, mert a korábban a nagy médianyomás hatására az ügy mellé állt kisemberek megrettentek ettől a vehemenciától és lassanként kifaroltak a „bajkeverők” mögül.

 

Mi több, az egyik szaklap internetes szavazásán az udvarhölgy már sokkal népszerűtlenebb lett, mint a szervező cég vezére, aki az eredményt látható elégedettséggel így kommentálta: „Ezen a pályán szép lehetsz, de okos nem”.

Tóth Gábor Ákos