2022. Január 29. | Adél
Előző

Röviden… a csomagolásról...

Következő

Röviden… az utcáról...

Röviden… a felelősségről

Sokszor hangzik el ismert emberek szájából: „Én ehhez nem adom a nevemet”. Így aztán annál feltűnőbb, ha mégis. Pláne, ha tényleg nincs rászorulva.

 

Nem politikus, nem üzletember. Művész. És egyszerre három. Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Morgan Freeman – róluk aztán végképp nem feltételeznénk, hogy mellőzöttnek érzik magukat, vagy kollektív ízlésficamban szenvednek.

 

Akkor mégis mi a túrónak mondtak igent A nagy visszatérők film producerének felkérésére? Az mégiscsak kevés, hogy ők élvezik ezt a harmatgyönge Napsugár fiúk utánérzést, mert nem biztos, hogy ezzel a néző is jól jár. Egyetlen felelősségteljes nem a pocsék forgatókönyvre bőven elég lett volna, hogy a másik kettő is visszatáncoljon. És akkor nem éreznénk azt, hogy átvertek. Már azok is, akiktől ezt éppen nem vártuk.

 

Kérdem én, ha egy kórházi osztály valamennyi orvosa nem adja a nevét az ismert körülményekhez, ez más szakmák jeles képviselőit nem gondolkodtatja el? Tudom, egy moziban felállni és tüntetőleg kisétálni sokkal könnyebb…

Tóth Gábor Ákos

Előző

Röviden… a csomagolásról...

Következő

Röviden… az utcáról...

Kövess minket!