Tanszergyűjtés

Már mindenhol elkezdődött a tanítás, lezárult az egyhónapos tanszergyűjtés az Auchan áruházakban. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete az adományokból 9600 csomagot juttat el olyan szülőkhöz, akik több gyermeket nevelnek, és akiknek jelentős anyagi terhet jelent a beiskolázás. A felajánlásnak köszönhetően a diákok úgy kezdhetik el a tanévet, hogy az iskolai felszerelés hiánya miatt nem kerülnek hátrányba és nem maradnak le a tanulásban.

 

A tanszergyűjtés már hagyománynak számít az Auchannál, idén már ötödik alkalommal rendezték meg. Az áruház vásárlóközönsége ezúttal is a nagycsaládosoknak ajánlhatott fel taneszközöket. A jelenleg helyzetben talán minden eddiginél nagyobb szükség volt a társadalmi összefogásra ezen a téren is.

 

Természetesen a tanévkezdés mindenütt megterheli a családi kasszát, ezért szeretné ezúton is megköszönni az Auchan a vásárlóinak, hogy egy hónap alatt 110 ezer tanszert ajánlottak fel adományként. A vállalat ezenkívül 2 millió forint értékű ICO iskolakezdő csomagokkal támogatja az egyesületet.

Az eredményes gyűjtésért köszönet illeti az Auchan munkatársait is, akik munkájuk mellett segítették a szervezést.