2021. Március 05. | Adorján, Adrián
Előző

Segítség a legkisebb babáknak...

Következő

Jótékonysági aukció...

Szükséglakásból otthon

Idén is otthonokat teremt a Habitat for Humanity és a P&G Magyarország. A vállalat negyedik alkalommal csatlakozik a szervezet „Második Esély” című programjához, melynek köszönhetően egy négy gyermekes család kap idén lehetőséget, hogy több hónapnyi átmeneti otthonban töltött éjszaka után új, független életet kezdjen immáron egy saját otthonban. Az idei felújításban a P&G önkénteseihez és a felújítási munkálatokhoz Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is csatlakozott.

 

Budapest Főváros XV. kerületének Önkormányzata bocsátotta a program rendelkezésére azt a lakást, amelyet a Habitat for Humanity és a P&G közös erőkkel újít fel. A leendő lakók– Anita és Sándor, valamint 4 gyermekük –­ jelenleg a Szociális és Rehabilitációs Alapítvány (SZÉRA) átmeneti otthonában élnek. A munkálatokat  építésvezetőik felügyelete alatt végzik a vállalat önkéntes munkatársai, a család tagjai, valamint Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. A lelkes segítők munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a család az év végéig új otthonába költözhessen.

 

„Igazán hazatérni csak az otthonunkba lehet. A magyar nyelv csodálatosan fejezi ki azt az érzelmi pluszt, amit egy saját otthon megléte nyújt az embernek. Az otthon hiánya egy család számára még tragikusabb, mint amikor egyedül vagyunk. A gyerekeink az emlékeiket helyekhez kötik, amiket aztán egy egész életre magukkal visznek. Ez a program végre összehozza azokat, akiknél megvan minden eszköz a segítségnyújtáshoz, ebbe én is örömmel teszem bele a magam részét.”– mondta Győrfi Pál.

 

 

Előző

Segítség a legkisebb babáknak...

Következő

Jótékonysági aukció...

Kövess minket!