2021. Január 18. | Piroska
Előző

A segítség nem marad el!...

Következő

„Amigók” a gyerekekért...

Szépségápolási terméket ápolóknak

6 400 darab „L’Oréal Köszönet Csomagot“ osztott szét a cég Magyarország, Csehország és Szlovákia 12 kórházában, több mint 25 000 szépségápolási termékkel.

Az ápolók nemzetközi napját minden évben megemlékeznek a kiemelkedő angol ápolónő, Florence Nightingale születésének évfordulójáról, aki az ápoló szakma alapítója volt. Idén születésének 200. évfordulójáról emlékeztek meg. Ezen a napon az ápolókat ünnepeljük erőfeszítéseikért, szorgalmukért és kitartásukért szerte a világban.

Ez a szakma nap mint nap kihívások elé állítja a benne dolgozókat, ez pedig különösen igaz ezekben a nehéz időkben. Az elmúlt hónapok még inkább megmutatták, hogy milyen fontos a frontvonalon dolgozók támogatása. Ennek a különleges napnak a tiszteletére a L’Oréal úgy döntött, hogy elismerését fejezi ki az ápolók munkája iránt Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A vállalat ezekben az országokban 6 400 szépségápolási termékcsomagot, összesen több mint 25 000 darab terméket oszt szét az ápolóknak, a régió összesen 12 kórházában. Magyarországon a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, az Országos Onkológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem Klinikai Központjának ápolói kapják a 2300 csomagot. A köszönet csomag a márka nyolc különböző termékeit tartalmazta: L’Oréal Paris, L’Oréal Professionnel, Vichy, La Roche-Posay, Kiehl’s, Lancôme, Urban Decay és a Biotherm.

Brigitte Streller, a L'Oréal Magyarország, Csehország és Szlovákia ügyvezető igazgatója elmondta: „Hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni minden ápolónak a régió országaiban. Ők az év minden napján értünk dolgoznak, de május 12. teljes egészében róluk szól. Boldog vagyok, hogy ezt a napot különlegessé tudjuk tenni 6 400 ápoló számára, így ma egy kicsit mi is gondoskodhatunk róluk.“

 

Előző

A segítség nem marad el!...

Következő

„Amigók” a gyerekekért...

Kövess minket!