2022. Január 24. | Timót
Előző

Műértő beszélgetőkönyv...

Következő

Idén 24 helyszínen lesz MikulásGyár...

Összefogás

Hazai szervezetek számára adományozott egészséges nassolnivalókat a Nutline. A Chio és Pom-Bär márkáiról is ismert Instersnack Magyarország Kft. által forgalmazott Nutline összesen 1,7 millió forint értékben adományozott egészséges nassolnivalót 5 szervezet számára.

 

A vállalat közösségi média csatornáján saját fogyasztói kezébe adta a döntést, hiszen az ő ajánlásaik alapján alakult ki az ötös lista. Az akció pedig abban is segített, hogy a nehezebb helyzetben élő emberek számára is elérhető legyen a kiegyensúlyozottabb táplálkozás ebben a különösen erőt próbáló időszakban.

 

2020 megmutatta, hogy az összefogás fontosabb, mint valaha, hogy segíteni, támogatni egymást és a nehezebb sorsú embertársainkat kulcsfontosságú a mindennapokban. A Nutline éppen ezért vonta be követőit abba a folyamatba, amely az adományozott szervezeteket meghatározta. A márka elkötelezett a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért egy felhívást készített saját online közössége számára, amelyben arra kérte a fogyasztókat, hogy ajánljanak olyan szervezeteket, egyesületeket, akik szerintük örömmel vennék az 5 x 1 000 doboz földimogyorót tartalmazó felajánlást.

 

A javaslatokat beküldésére egy hét állt rendelkezésre. Végül több száz ajánlás érkezett, melyek alapján kiválasztották azt az öt szervezetet, akikhez november közepéig meg is érkezett az adomány. A fogyasztók döntése alapján az alábbi intézmények, alapítványok kapták meg a felajánlást:

 

  1. Közösen Összefogva Szolgálunk - KÖSZ Egyesület, Pilis
  2. Szeretet Háza, Sopron
  3. Máltai Szeretetszolgálat
  4. Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  5. Oltalom Karitatív Alapítvány

 

Előző

Műértő beszélgetőkönyv...

Következő

Idén 24 helyszínen lesz MikulásGyár...

Kövess minket!