2021. Szeptember 26. | Jusztina
Előző

Rendhagyó jelenet...

Következő

UNICEF Bajnokai...

Jótékonysági vacsora

Jótékonysági vacsorát szervezett Steiner Kristóf, a nemes cél pedig a világ legelesettebb gyerekeinek támogatása volt. Az UNICEF#KristofsKitchen címet viselő gasztro összejövetel nem véletlenül esett közel a blogger, író és vegán életmódguru születésnapjához.

 

„ A születésnapomhoz közeledve mindig azon merengek, a sok ajándék, a gondoskodás, amiket kapok a szerelmemtől, szeretteimtől, másoknak is jár. Valahol a Földön minden nap elmúlik egy születésnap, egy Bálint-nap, és még sok-sok ünnep úgy, hogy egy kisgyerek nemhogy ajándékot, de egy meleg vacsorát sem kap. – magyarázta Steiner Kristóf, hogy miért csatlakozott az UNICEF#FőzzAGYERMEKEKÉRT kampányához. 

 

„Sokkal szívmelengetőbb úgy ajándékot kapni, hogy tudom: én is adtam valamit, még jobb, ha mind folyamatosan adunk, amikor, és ahol csak tudunk” – írja Kristóf.

 

A Loffice Budapestben rendezett különleges, piknik hangulatú vacsorán néhány nagylelkű adományozó lehetőséget kapott, hogy megkóstolja Kristóf kedvenc vegán fogásait, amelyeket maga a házigazda szervírozott.

 

Steiner Kristóf az UNICEF Magyarország #FőzzAGYERMEKEKÉRT programja keretében mindenkit arra buzdít, hogy kövessék a példáját, szervezzenek összejöveteleket, vagy legyenek vendégek, azt a pénzt pedig, amit a házigazdának szánt virágra, vagy csokoládéra költenék, ajánlják fel a nehéz helyzetben lévő gyerekek megsegítésére. Azok, akik nem szeretnének saját vacsorát szervezni, bármikor támogathatnak egy már futó akciót.

 

 

Előző

Rendhagyó jelenet...

Következő

UNICEF Bajnokai...

Kövess minket!