2022. Július 04. | Ulrik
Előző

Fogjunk össze!...

Következő

Műértő beszélgetőkönyv...

Gyermeki mosoly

A Henkel és a Spar Magyarország közös jótékonysági akciójában a vásárlók 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze. Az immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett programban minden vásárló, aki 2020. október 29. és 2020. november 25. között Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárolt az üzletlánc áruházaiban, hozzájárult a bohócdoktorok munkájának támogatásához.

 

Az idei támogatásnak köszönhetően a budapesti Szent János Kórház Gyermekosztályán valósulhatnak meg a bohócdoktori vizitek, így még több beteg gyermekhez jut el a gyógyító nevetés.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy a Henkel Magyarország évek óta meghirdeti ezt az akciót. Képzett bohócdoktoraink fáradhatatlanul járják a budapesti és vidéki kórházakat és idősotthonokat, hogy néhány óráig a problémák helyett a vidámságé legyen a főszerep. A bohócdoktorok mára a gyermekkórházak részévé váltak, az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást. Ezzel a támogatással a Szent János Kórházban folytathatjuk a 2008 óta heti rendszerességgel zajló viziteket” – mondta Mattyasovszky-Zsolnay Bence, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ügyvezető igazgatója.

 

„A Henkel a Spar és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány között évek óta kiváló az együttműködés, már hagyománnyá vált az a közös törekvésünk, hogy vásárlóink bevonásával a felajánlott támogatói összeget mosolyra váltsuk. Hiszünk benne, hogy a mosolynak, a vidámságnak gyógyító ereje van, amely hozzásegíti a gyermekeket a felépülésükhöz” – hangsúlyozta Lukáš Hájek, a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletág igazgatója.

 

Előző

Fogjunk össze!...

Következő

Műértő beszélgetőkönyv...

Kövess minket!