Epres Panni jótékonysági program nagykövete lett

„Közösen, közös ügyekért” – ezzel a szlogennel indul útnak az országszerte 210 hazai családi patikát tömörítő Kulcs Patikák jótékonysági programja, amelynek első kedvezményezettje az SOS Gyermekfalvak Magyarország, akik 1,2 millió forint értékű pénzadományt vehettek át, amellyel a magyarországi SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek testi-lelki fejlődését szolgáló gyógypedagógiai és pszichológiai fejlesztést támogatják. A támogatás több elemből áll: 1,2 millió forint készpénzen túl, a gyerekek egészséges nassolnivalókat és Kulcs Patikás színezőfüzeteket, a patikalánc partnereinek, a Pharmanext Kft. és a Vitaplus Kft. jóvoltából pedig több karton vitaminkészítményt is kapnak.

 

A támogatott szervezet 400 gyermeknek tud szerető, biztonságos otthont adni nevelőszülői hálózatában, valamint családmegerősítő programjával is támogatja a nehéz helyzetbe került szülőket abban, hogy a gyermekek kiemelése a családból megelőzhető, elkerülhető legyen. A patikahálózat Epres Panni manökent és két gyermekes édesanyát kérte fel jótékonysági programja nagykövetének.

 

„A többségében többgenerációs magyar gyógyszerészek közös értékrendjén alapuló hálózatként szívügyünk volt, hogy a hosszú távra tervezett jótékonysági programunkat kifejezetten nehéz sorsú gyermekeket és őket nevelő családok támogatásával kezdjük el. A jövőben is mindig olyan helyi közösségeket és ügyeket fogunk támogatni, ahol a legnagyobb a szükség és a lehető legjobb helyre kerül a szívből jövő támogatás” – fogalmazott dr. Kőhalmi Ákos, a Kulcs Patikák vezérigazgatója.

 

„Édesanyaként különös öröm számomra, hogy egy olyan kezdeményezés arca lehetek, amely az első adományával nehéz sorsú gyermekek kiegyensúlyozott fejlődését és boldogságát támogatja” – fogalmazott Epres Panni az átadáson.