Egészséges mindennapok

Az új év mindig jó alkalom, hogy tiszta lappal indítsunk, és új célokat tűzzünk ki, ám tél végére könnyen elfogyhat az energiánk. Ne vesszünik el a fogadalmak tengerében: első lépésben figyeljünk oda még jobban az egészségünkre, különös tekintettel az immunerősítésre. Íme, 4 ötlet a Nutrilite™-tól, amivel egészségesebbé tehetjük a mindennapokat!

 

Aludjunk eleget!

Csábító lehet a késő esti filmnézés, vagy egy átbeszélgetett éjszaka, de jusson eszünkbe, ha nem pihenjük ki magunkat a másnap biztosan küzdelmes lesz. Arról nem is beszélve, hogy ha nem alszunk eleget, az gyengíti szervezet védekezőképességét. Vigyünk bele rendszert: feküdjünk le időben és keljünk mindig ugyanakkor! Fontos, hogy felnőtteknek napi minimum 7 óra pihentető alvás szükséges. Ezzel a szervezetnek lehetősége nyílik a sejtek megújítására.

 

Légyünk mozgásban!

A rendszeres mozgás csodákra képes. Nemcsak az izmokat építi és oldja a stresszt, hanem az egészséges immunrendszer támogatásának is fontos része. Aki nem nagy sportrajongó, kezdje egy egyszerű és örömteli tevékenységgel, a sétával.  Fedezzük fel gyalogosan a környéket, vegyül rá a barátokat és a családtagokat is a közös sétára!

 

Étkezzünk okosan!

Az egészséges táplálkozásból eredő mikrotápanyagok segítenek a megfelelő immunrendszer fenntartásában, ezért fontos, hogy minél több tápanyagban gazdag ételt fogyaszunk! A zöld színű zöldségek, a hüvelyesek, a dió- és citrusfélék nagyszerű támogatást nyújtanak.

Hogy teljes legyen a védelem, válasszunk egy szuper immunerősítőt: a Nutrilite™ C-vitamin Plus étrend-kiegészítő teljes értékű gyümölcsökből, például citromból, mandarinból, narancsból és grépfrútból származó citrus bioflavonoid koncentrátumokat és acerola cseresznyéből származó C-vitamint tartalmaz. Nemcsak az immunrendszer normális működését segíti, hanem a bőr egészségének fenntartását is.

Ár: 6400 Ft (60 tabletta)

  

A fokhagyma is hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez? Sőt, segíti az állandó stressz leküzdését, a szív egészségének megőrzését, valamint a normál koleszterinszint fenntartását is. Használjuk ki a fokhagyma jótékony erejét a Nutrilite™  Fokhagyma étrend-kiegészítővel! Az étrend-kiegészítő fokhagymaport tartalmaz, mégis kellemes borsmenta illatot hagy maga után.

Ár: 6700 Ft (120 tabletta)

  

Hidratáljunk!

 A napi megfelelő vízmennyiség elfogyasztása immunrendszered erősítésének nagyon fontos eleme. Ha egy kis extra, immunerősítő ízesítésre vágyunk, készítsünk gyömbér szeletek leforrázásával gyömbér teát vagy cukormentes limonádét! Egy nagy pohár vízhez keverjen lime, narancs és citrom szeleteket. Turbozzuk fel 3-4 apró darabka gyömbérrel! Kész is a tökéletes napindító egészségkoktél!

 égkoktél!