Időtlen és kortalan

Vannak olyan stílusok és színek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ha a színekről beszélünk, akkor előkelő helyen áll a fekete, pontosabban az egyik legfontosabb ruhadarabunk az a bizonyos kis fekete. Nincs olyan esemény, amelyen ne tudnánk viselni és ne lennénk a rendezvénynek megfelelően öltözve. Mivel a kis feketében soha nem lehetünk alul öltözve, ezért egy igazi alapruha, ami szinte minden alkalomra megfelelő.

 

Ezt a ruhadarabot vesszük elő, amikor az utolsó pillanatban kapunk egy meghívást, ez a ruhánk az, amelyet a legsokoldalúbban kellékezhetjük, így a sportostól az elegánsig igen változatos összeállítást kreálhatunk magunknak pár perc alatt. Ráadásul a fekete szín karcsúsít, ami szinte minden hölgy vesszőparipája, és képes leplezni az apró alakhibákat is. Hogy még miért szeretjük? Mert kifinomult, egyszerű és sokoldalú.

 

A pandémia miatt a klasszikus divatbemutatók elmaradtak, így a divatházak online, illetve fotókon mutatták be új outfitjeiket. Összeállításunkban a 2021/tavaszi szezonra tervezett öltözékekből válogattunk, s be kell vallani, hogy a kis fekete újraértelmezése néha egészen extrémnek tűnt.
Tobak Viki