Rooney Mara Givenchyben

A L'Interdit 2018-as bevezetése óta Rooney Mara testesíti meg a Givenchy ikonikus illatát, annak minden rejtélyével és eleganciájával. Most minden eddiginél jobban sugárzik mágneses jelenléte az új Eau de Toilette kampányában.

 

Elszánt arckifejezése, amelyet némi szemtelenség is jellemz, a párizsi metró mélyére csalogat minket.  Haute Couture ruhájában káprázatos, megjelenése ellentétben áll azzal a földalatti környezettel, amelyet felfedezni készül.

 

Az amerikai színésznő Haute Couture ruháját a Givenchy női és férfi kollekciók kreatív igazgatója, Matthew M. Williams tervezte, aki a 2022-es tavaszi-nyári kollekció utolsó szettjéből merített ihletet, hogy egyedi darabot hozzon létre az új L'Interdit Eau de Toilette bevezetésének szentelve.

 

A Ház Couture műhelyeinek savoir-faire-jét tökéletesen illusztráló, példátlan alkotás aprólékos kézműves munka volt, a legfinomabb kiváló minőségű anyagok felhasználásával: redős selyemtüll és redős organza, selyemszalaggal díszítve. A ruha felső részén a redős selyem gyönyörűen hangsúlyozza Rooney Mara alakját; míg a selyemszoknya kiemeli a sziluett kifinomultságát.

A ruha tökéletesítéséhez több mint 250 órányi, három magasan képzett ruhakészítő által végzett fáradságos munkára volt szükség, egészen a legapróbb részletekig. Bármennyire is merész, bármennyire is kifinomult, ez a darab minden eddiginél jobban tükrözi a L'Interdit univerzumát.