2021. Október 26. | Dömötör
Előző

Napszemüveg trend 2019...

Következő

Fehérneműben hódít Liu Shaolin Sanyi...

Hollywood-i csillagok között

Dallos Bogi
Fantasztikus szakmai sikerekkel indult az idei esztendő a csinos énekesnő számára, emellett nemrég tért haza Amerikából, ahol ellátogatott a hollywoodi hírességek sétányára is. S hogy miben sétálgatott a sztárok között? Természetesen kedvenc Skechers cipőjében! Dallos Bogi, aki a márka hazai nagykövete, igazi cipőrajongó, így alig várta, hogy végre hozzánk is megérkezzen a Skechers ikonikus chunky sneaker legújabb fazonja, a D’Lites 3.0, amit a kollekció bemutatóján végre fel is próbálhatott.

 

Bogi mindig is vágyott a tengerentúlra, s most ez az álma valóra is vált. „Végre kihúzhattam Los Angelest a bakancslistámról” – mesélte az énekesnő, aki semmiképpen nem hagyta volna ki a hollywoodi hírességek sétányát, ahol még saját csillagot is kapott! „Volt egy lehetőség, hogy aki szerette volna, annak felírták a nevét egy csillagra. Természetesen lefotóztam és a képet kitettem a követőimnek.” Bár a világhírű énekesnővel, Camila Cabelloval – aki szintén a Skechers nagykövete – Bogi még nem találkozott személyesen, elmondása szerint: „Bármerre jártunk Amerikában, nagyon sok helyen láttam az arcát! Amellett hogy Camila fantasztikus énekesnő, imádom benne azt is, ahogyan a stílusával kísérletezik. Például simán felvesz egy chunky sneaker-t egy szexi csipkeruhához. A divat terén én is mindenevő vagyok” – mondta nevetve az énekesnő, akivel a Skechers D’Lites 3.0 kollekció bemutatóján találkoztunk.

 

Dallos Bogi saját bevallása szerint hatalmas cipőrajongó. A Skechers hazai nagykövete imádja a márka modelljeit, azt mondja, náluk mindent megtalál, amire szüksége van. „Szeretem a letisztultabb fazonokat, és a feltűnőbb darabokat is. Számomra elsődleges szempont a kényelem és az, hogy emellett trendi is legyen, amit felveszek.” – mesélte Bogi, aki mindig izgatottan várja, hogy kijöjjön a legújabb Skechers kollekció. „ Imádom a különleges, egyedi dizájnjukat és azt is, hogy bármihez felvehetem ezeket a cipőket. Egy szexi ruhához éppúgy, mint egy klasszikus fehér póló- farmer szetthez” – mondta lelkesen az énekesnő.

Előző

Napszemüveg trend 2019...

Következő

Fehérneműben hódít Liu Shaolin Sanyi...

Kövess minket!