2021. Május 08. | Mihály

Galibelle – új cipőmárka Magyarországon

A különleges cipők a személyre szabhatóságon alapulnak: mintegy közel 14 talptípussal és megannyi variálható felsőrésszel, a Galibelle az első cipőmárka, amely korlátlan lehetőséget biztosít viselőinek - így akár egy cipőből könnyedén varázsolhatunk annyifélét, amennyit csak szeretnénk, a hangulatunknak és öltözékünknek megfelelően.

 

A kézzel készült szandálok rövid idő alatt meghódították a világot, 2017 nyarán pedig ismét mérföldkőhöz érkeztünk a márka és a hazai divat életében, ugyanis Miami, Miami, Párizs, London, Barcelona után idén nyáron végre Magyarországra érkezett a népszerű Galibelle.

 

A rendkívül izgalmas, színes és sokszínűen variálható nyári kollekció már megtalálható az első hivatalos üzletben, hamarosan pedig bemutatkoznak az egyedi, cserélhető táskák is.

És kiknek ajánljuk?

 

A kiaknázhatatlan ötletek szerelmeseinek

Kifinomultan elegáns és vonzó szeretnél lenni egész nap? Különleges esemény? Nyaralás? Vagy egy hirtelen jött eljegyzési parti? Vidd magaddal az egész cipőtáradat. Bizony! A Galibelle-lel ez is lehetséges.

 

Az igazi nőnek

Indul a nap! Egy új nő születik. TE! Várnak rád őrült célok, boldog és színes pillanatok. Fontos, hogy minden alkalomra stílusosan és felkészülten érkezz. Vedd kezedbe a napod és alakítsd saját szabályaid, elképzeléseid szerint, ahogyan azt a Galibelle-lel is teszed. Rohansz tovább munka után? Semmi gond! Egyszerűen cseréld le a pántokat, és már indulhatsz is.

 

Az est díváinak

Belevetnéd magad az éjszakába? Szereted a koncerteket, fesztiválokat? Vagy éppen egy klasszikus eseményre indulnál? A stílus már nem probléma! A szandálod tökéletesen passzol hozzád és tükrözi a személyiségedet.

 

Nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből

Izgalmas anyagok, minták, színek és formák… A Galibelle szandálok valamennyi talptípushoz megtalálod a számodra tökéletes pántot. Testreszabhatod, hogy káprázatos légy, bármerre is visz az utad.

 

TIPP: Vidd magaddal kedvenc pántjaidat a táskádban, és pántozd át, változz át, amikor és ahol csak szeretnéd. Gondolj bele, ha a kézitáskádban elférnek a kedvenc pántjaid, mi minden férhet el a bőröndödben?

 

Kövess minket!