2021. Augusztus 04. | Domonkos, Dominika
Előző

Játsszunk a színekkel!...

Következő

Fa a fürdőszobában...

Dizájn (nem csak) a konyhában

A modern, kényelmes megoldásokat és a kompakt dizájnt kedvelő kávérajongók számára tervezett Nespresso Essenza Mini a friss, újszerű, minimalista megjelenést és a helytakarékos kialakítást szem előtt tartva készült.

 

A szépség iránti vágy mindig is része volt az emberi természetnek. Mindennapi használati tárgyaink kiválasztásakor sem véletlenül ügyelünk a funkcionalitás mellett az esztétikumra is. Hamar felismertük, hogy a legapróbb dolog is lehet a lakás vagy egy összejövetel feltűnő dísze, gondoljunk csak a stílusos étkészletekre, gyönyörűen festett vázákra vagy épp a dekoratív bútorokra.

 

Ma már a technológia fejlettségének köszönhetően gyakorlatilag minden használati tárgyunkat megtalálhatjuk több féle kivitelezésben, így mindig az egyéniségünkhöz és életterünkhöz leginkább illőt választhatjuk, legyen szó kisebb vagy nagyobb lakberendezési kellékekről vagy akár műszaki eszközökről. Gyakran a rendelkezésre álló hely (és persze az ár) szabhat gátat az elképzeléseinknek, ezért is igyekszünk manapság olyan kompakt eszközöket beszerezni, amelyek nem csak ügyesek és helytakarékosak, de lehetőség szerint „öltöztetik” is otthonunkat.

 

A Nespresso legújabb kávégépe, az Essenza Mini erre a vásárlói igényre nyújt kompromisszum nélküli megoldást mindenki számára. A kávégép több mint egy egyszerű használati tárgy: a modell egy design elem is, ami dekorációként a lakás bármely pontján jól mutat.

 

Az idén iF Product Design és Red Dot Product Design díjakkal kitüntetett Essenza Mini kávégép, mely apró mérete ellenére rendkívül stílusos és karakteres. Kétféle formavilággal és öt izgalmas színváltozattal a legkisebb és a legmodernebb lakás kiegészítője is lehet. A letisztult vonalak és a határozott élek kedvelői választhatják a visszafogottabb dizájnú változatot fekete, fehér és szürke árnyalatokban, azoknak pedig, akik szeretnék feldobni a konyhájuk hangulatát, ott a már-már háromszög-alakú kivitel, amihez három látványos szín közül (fehér, piros vagy lime zöld) választhatnak.

 

A mindössze 2,3 kg súlyú Essenza Mini innovatív megoldást kínál a szűkös helyek kihasználására, miközben semmilyen kompromisszumot nem követel meg a kávézás élvezetében sem. Így használói egyszerűen, mégis stílusosan készíthetik el kedvenc kávéikat. A kávégép 2 programozható kávémennyiséggel rendelkezik espresso vagy lungo készítéséhez. Ultrakompakt méreteivel (204 x 330 x 84 mm és 205 x 325 x 110 mm) és letisztult formáival minden otthonban tökéletes helyre talál.

Előző

Játsszunk a színekkel!...

Következő

Fa a fürdőszobában...

Kövess minket!