2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Adele-C dizájn...

Következő

Chanel 2022 ősz/tél...

Embert kutyájáról!

Egy fiatal tervezőkből álló alkotócsoport, a wonderLAB új trend megteremtésén fáradozik: szeretnék megmutatni, hogy a kutyás cuccokban rengeteg, eddig kihasználatlan lehetőség rejlik: egyénre tervezett, egymással harmonizáló ékszereket, kiegészítőket terveznek kutyáknak és gazdiknak. Emellett dekoratív ékszertartókat készítenek fából, fémből a szivárvány minden színében, de saját, egyénre szabott ékszer-ötleted megvalósításában is szívesen segítenek.

 

A WonderLab, egy trendformáló magyar dizájnercsapat ­- kutyáknak és nem csak kutyásoknak. Évi és Ildikó, Saci és Virág. A két testvérpárból álló wonderLAB dizájnercsapat kilépve a hagyományos kutya-gazdi keretből nem csak divatos kutyanyakörveket, pórázokat készítenek, hanem kifejezetten ezekhez passzoló káprázatos ékszereket is, sőt ezekhez idomuló, formabontó ékszertartókat is. Kézzel készült alkotásaikat az ötletesség, dinamizmus és a szokatlan formák, -figurák, izgalmas párosítások jellemzik.

A wonderLAB összetett kollekciói egyénre tervezett, praktikus felszerelést kínál négylábú barátainknak és hozzá passzoló kiegészítőket nekünk, kétlábúaknak! Az ötletes szettek nyakörvből, pórázból, kutyaékszerből, a gazdinak pedig hozzá passzoló fülbevalóból, medálból, kulcstartóból és egy, a kollekciót összefoglaló ékszertartóból állnak.

Színes, pöttyös póráz, halálfejes nyakörv? Ötletesen átalakított sajtreszelő vagy csipkével, selyemmel bevont ékszertartó? Vibráló színvilág, bohém, tollas-kalitkás vagy éppen matrjoska-babás fülbevaló dizájnfüggő nőknek? Csak néhány a wonderLAB kínálatából, amely jelenleg négy kollekcióba tömörül: a Girly csajos, dívás, szexi, a Kékfestő a hagyományos magyar textilből építkezik és mesés hangulatú, a Funky vagány, bevállalós, vidám, míg a Classic szettek elegánsak, letisztultak, dekoratívak.

Előző

Adele-C dizájn...

Következő

Chanel 2022 ősz/tél...

Kövess minket!